Hányszor és hány ml-t eszik éjjel 8-9 hónapos tápszeres babátok?
Éjjel már régóta nem eszik, egyszer kel, akkor pár korty vizet iszik és alszik is tovább.
A Tiéd?
Úristen! 2. és 7. vagyok. Két gyerekem van! Semmi bajuk, 2 és 4 évesek. Szoptattam őket 1 - 1,5 éves korukig, de az éjszakai evést hamar abbahagytuk (5 hónap), volt olyan, hogy felkeltek éjjel, de az már más volt. Rengeteg tejem volt, adtam másnak is. Ettől még a gyerekeim nem sajnálatraméltóak, és én sem vagyok az. Az éjszakai evésről tudatosan szoktattam le őket, a szoptatás rendesen kivesz az emberből energiát. Nem ugyanaz, mint megtölteni egy üveget tápszerrel. És ebben nincs semmi ítélet felétek, ez tény. Ezt a párotok is megcsinálhatja éjjel, a szoptatást nem.
Nem ítélkeztem, viszont az utolsó rólam, és a gyerekeimről igen. Nem kellene. Én írtam azt, hogy nekem ez a véleményem. Ugyanakkor a saját gyermeknél a saját anya tudja a legjobban, mi a legjobb, nézzétek vissza, mert ezt is írtam. Lehet lepontozni, meg nem egyet érteni, de sajnálni a gyerekeimet tőlem, az kicsit túlzás, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!