Kedves vezetéknévhez szerintetek milyen keresztnév illik?
Figyelt kérdés
Én a Kedves Kinga Juditra gondoltam, szerintetek milyen? Nem hangzik túl furán a Kedves Kinga együtt? Mindenképp Judit lesz a második név. Ha vannak ötleteitek nyugodtan írjátok meg. Írhattok keresztneveket is a Kinga helyett, még hezitálok...2010. febr. 20. 13:00
1/11 anonim válasza:
szerintem a Kedves egy tök jó vezetéknév amihez szinte mindegyik név illik. a Kinga is aranyos és mostanság nem sok van belőle. (legalábbis errefelé)
2/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Kinga név.
3/11 anonim válasza:
A Kinga Judit egy jó választás,és nem is olyan gyakori!Szép nevek!
4/11 anonim válasza:
Szerintem is jó amit választottál. A kezdőbetűk összecsengése névtanilag is megfelelő. Nekem is tetszik a Kinga név.
5/11 anonim válasza:
Nálunk csak úgy hemzsegnek a Kingák. Mind erős vezéregyéniség. Nehéz őket terelni. Én egy kicsit hiszek a nomen est omen-ben. Én nem adnám neki.
Kedves Kitti, Kedves Kamilla. Ezek egy kicsit kedvesebbek. :)
6/11 anonim válasza:
Szerintem is jó a Kinga! Felénk sem gyakori. A Judit is tetszik (engem úgy hívnak:D).
7/11 anonim válasza:
Kamilla :)
vagy csak simán judit... :D
8/11 anonim válasza:
szép név,de szerintem válassz valami kedvesebbet,mint valaki írta,a kitti,kamilla az,hogyha mindenképp k betűset akarsz.de pl a lili is illik hozzá.a kinga szerintem olyan komoly:)
9/11 anonim válasza:
A Kinga nagyon szép név, de kemény a hangzása! Kedves Kinga... A Judit szelidít rajta, de jobb lenne, ha nem k betűs lenne az első keresztnév. (és ne s-sel, cs-vel, sz-szel, mert nehéz kiejteni) Jobban belegondolva a magánhangzóval kezdődő név jobb lenne. (de ezt csak én gondolom így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!