Milyen fiú/lány keresztnév illik a Tóth vezetéknévhez?
Veronika,^Gabriella,
GABOR,ATTILA,ISTVAN
Nekem pl. tetszik, ha u.azzal a betűvel kezdődik a vezeték- és keresztnév.
Pl. Tímea vagy Tamás
szerintem szinte bármelyik név illik hozzá mert annyira rövid és megszokott vezetéknév
a patrik amúgy tök jó név. ha lány, lehetne patrícia, de az enikő a a zelma a fanni és a réka is aranyos és illik a tóthhoz. de az is tetszik, amit az előző hozzászóló írt, hogy t betűvel kezdődjön. csak arra ügyeljetek, hogy ne legyen nagyon elcsépelt, pl. tóth béla vagy tóth anna, szerintem ennél legyetek eredetibbek, mert minden második embert így hívnak...
nekem egybk a Pandóra tetszik mostanság, de az gondolom a nagyon flancos kategória:D
Szerintem szinte minden név illik hozzá, kivétel a nagyon idegen hangzásúak.
Mint ahogy elöttem írta valaki, nekem is az azonos kezdőbetűk jönnek be, tehát én mindenképp T betűs nevet keresnék.
A gyerekeim monogrammja B.B. és szinte csak ilyen neveket néztünk,de sok utónévtár van neten (én is ott nézegettem)
nekem nagyon tetszik a Gergő,Levente,Máté
lánynevek közt a Virág,Nóra,Sára,Noémi
Rebeka, Boglárka, Emma, Telma, Bíborka, Dorina, Dominika, Edna, Fanni, Franciska, Glenda, Gina, Ivonn, Johanna, Katinka, Kendra, Kitti, Lili, Lilla, Luca, Laura, Margó, Marion, Mirtill, Réka, Riza, Stella, Velmíra, Villő, Viktória/Viki, Zoé, Zelda, Zsanett
Bálint, Bonifác, Bercel, Brúnó, Csaba, Csongor, Dániel, Dávid, Félix, Hektor, Kevin, Krisztián, Kristóf, Lőrinc, Lukács, Levente, Miklós, Norbert, Nimród, Pongrác, Patrik, Rajmund, Samu, Szabolcs, Tamás, Tivadar, Vince, Viktor, Zsombor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!