Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen cumisüvegmelegítőt...

Milyen cumisüvegmelegítőt használtok? Mennyi idő alatt melegszik fel benne a- mondjuk 150 ml - tápszer?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy melegítőt ( márkanevet szándékosan nem írok, de hogyha érdekel valakit, hogy milyent NE vegyen jelezze és megírom priviben)és óriási csalódás.

Szobahőmérsékletű vízből (áldom az eszem, hogy nem a hűtőből vettem ki anyatejet- még mindig várnám, hogy elkészüljön) készítettem az éjszaka 150 ml tápszert és egészen pontosan 7 percig vártam, hogy langyosra melegedjen - közben a kicsi egyre jobban behergelte magát, mondanom sem kell, hogy zengett az egész ház. A tekerőgombot használat után vissza kell tekerni 0 állásba, különben melegít egész éjszaka ( tapasztalat:(- sajnos úgy felejtettem tegnap délután és várható, hogy minimum minden második alkalommal ez meg fog ismétlődni. Semmi jele nincsen annak, hogy elkészült a melegítéssel, csupán egy pici lámpa kialszik ( nappal ember legyen a talpán, aki ezt meg tudja állapítani, éjjel meg folyamatosan sasolom a lámpát, így a lányomat elég nehéz nyugtatgatni).

Ja igen, és amikor visszatekertem 0 állásba a tekerőgombot olyan hangosan kattogott, hogy a kicsi újra felébredt a kaja utáni kellemes ellazulásból és még vagy 20 percet ültem az ágy mellett mire visszaaludt.

Szóval jól befürödtem, pedig nem is volt olcsó a melegítő.

Igazából csak annyit szeretnék, hogy gyors legyen és egy diszkrét sipolással, csengetéssel jelezze, ha mehetek a kajáért.

Létezik ilyen készülék vagy túl nagyon az elvárásaim?

2010. febr. 20. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
mikro.
2010. febr. 20. 12:47
 2/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok. Próbálgasd mennyi idő és watt kell hogy langyos legyen a táp két etetés között. ha rájöttél te vagy a nyerő.

Szvsz a cumisüvegmelegítő egy pénzlehúzó tárgy.

2010. febr. 20. 12:49
 3/6 anonim válasza:
Edénybe forralom a vizet,bele a cumisüveg,5perc.
2010. febr. 20. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is befürödtem vele. Karácsonyra azt kértem a két húgomtól, azóta is a szekrény tetején áll visszacsomagolva. Egyszer kipróbáltam, de 15 perc múlva sem volt meleg a hűtőből kivett tejci. Egy kislábas vízben melegítve kb 5 perc alatt már ihatja is a drágám, szóval szart sem ér az egész. :(
2010. febr. 20. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:
En phillips avent-et hasznalok, rekordido alatt melegit, igaz nem jelzi, ha elertem a kivant homersekletet. De tenyleg 1 perc alatt meleg a kaja benne!
2010. febr. 20. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Avent gőzős. 3-5 perc 100 ml hűtős tej melegítése. Egy kis vizet kell beleönteni, beállítani, hogy tej vagy kaja, illetve, hogy hűtött, mélyhűtött vagy szobahőmérsékletű, valamint a mennyiséget. Prüttyög ha kész, és autómatikusan kikapcsol. Szerintem jól működik.
2010. febr. 20. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!