Titeket nem aggaszt, hogy unatkozik a babátok?
Szia!
Az én kisfiam 15 hónapos,de sosem unatkozik:)
Mindig ott van ahol én,"segít" a konyhában,a fürdőszobában,ha engem megun,akkor megy és szétpakolja a játékait,könyveit,ha leülök picit rögtön ott van az ölemben és naponta 5x-6x olvasni kell neki,szóval egész nap tesz-vesz,pakolászik.
Pár napja véletlenül hozzá került egy ásványvizes kupak,azóta azzal játszik,eldobja utána megy ,nem mintha nem lenne ezeregy játéka:)
Kislányom 18 hós, ő sem unatkozik, könyvekkel nagyon jól le lehet kötni a figyelmét. Sokat fogócskázunk, van 2-3 lufi felfújva, azokat kergeti, cipőt adunk a babára, bent motorozik a lakásban, mert kint még szutyok az idő.
Rajzolunk sokat, zenét hallgatunk, közben ő táncol vagy legozunk. Most a legújjabb, hogy olyan felsőt adok rá, aminek van zsebe és oda gyömöszöli be ami éppen a kezébe akad. Vagy adtam a kezébe olyan tükröt, ami kicsi és nagyon biztonságos a kerete szóval nem tudja magát sehogy sem megvágni. Abba belenéz és azt kukkerolja, h mi van mögötte. Vagy mondom neki, hogy a hűtőmágneseket pakolja bele a szűrőbe. Nagy örömmel megteszi aztán vesz egy kanalat és elkezdi kevergeti miközben engem néz, h mit szólok hozzá. Aztán megkérdezem, h főzől? és elkezd vigyorogni.
Remélem adtam néhány ötletet.
ut. vok.
Szoktam vinni vásárolni a kiscsajom és utána még nem jövünk haza, hanem még teszünk egy sétát bent a bevásáróközpontban a butikok előtt. (pl dunakeszi Auchanban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!