Milyen az ideális babakocsi?
Úgy vittem ki hidegben an fiam, hogy a kocsibatettem egy polárplédet bele a babaát, áthajtottam duplán a babán a plédet és a lábzsákot feltettem. Egész odáig felér ahol a kupola kezdődik.
Nekem tényleg nincs szükségem a mózesre. Barátnőim többségének vagy nem volt vagy nem nagyon használták , így az ő tapsztalataikra építettem. Persze tényleg attól függ ki mit szeret.
Egyébként minőségileg is jó, nem lyan mint az olcsóbb kategória többsége. Ezért is választottuk ezt.
Üdv.
Szia!
Az ideális nekünk a Symbaba Danny Sport volt.
Van hozzá mózes és hordozó is valamint sport rész. Bolygós és fix is lehet a kereke, ami felfújhatós, árban sem drága és nem Kinában gyártják hanem Lengyelországban. A futár házhoz hozta miután kinéztem egy üzletben. Ird be a keresőbe és kidobja. Sok sikert, jó babavárást!Ja! Zöldet vettünk 7 hónapos a pici a mózest már kinőtte, a kocsi még csak nem is nyikorog és jó a rugózása
Bocsi, most láttam itt a link:
Én is fontosnak tartottam a mózeskosarat, ezért ajánlom Neked a mi babakocsinkat. Nekünk nagyon bevált a Coletto Austin! Megérte megvenni, nem csalódtunk benne!
Az én babám augusztusban született, szuper volt ebben a tágas mózesben tologatni. Könnyen rá lehet pattintani a vázra, így mi mindig kézben felvittük a lakásba a mózest, a váz pedig lent maradt a tárolóban. Így a Picit se kellett alvás közben megzavarni, a lakában még tovább aludt, mert észre sem vette, hogy már nem utcán vagyunk! :) A mózes olyan tágas, hogy 6 hónapos koráig elfért benne a kisfiam, aki nem is olyan kicsi már :) Mivel őszi lesz a babád, így Neked is figyelni kell arra, hogy még nem lesz 6 hónapos, de már sok ruha+bundazsák+takaró kell a sétához és ehhez egy tágas, kényelmes mózes kell. Na, ez ilyen! És jó, ha 6 hónapos koráig csak fekszik, nincs megdöntve, vagy nem görnyed egy hordozóban.
Most februárban lett fél éves, így átraktuk a sport részbe, mert már nagyon nézelődni akart. Pedig még a nagy bundazsákban+polár takaróval is kényelmesen elfért a mózes részben (már 68 cm a kisfiam).
A sport része is szuper, 3 döntési fokozata van, mi még a 3. döntésben tologatjuk, ez félig fekvő, olyan, mintha hordozóban lenne. Nagyon könnyű vele közlekedni, álló helyzetben 360 fokban meg tudsz vele fordulni. A sport részt úgy is felrakhatod a vázra, hogy veled szemben van a baba (mi így használjuk, majd nyáron megfordítom). Könnyű, szép, kényelmes! Nagy kerekeivel könnyű a rossz járdákon is közlekedni. Ezzel mondjuk tömegközlekedni nem lehet egyszerű, de mi csak gyalog járunk, még soha nem volt szükségünk buszra, villamosra, vonatra, így nekünk ez nem volt probléma.
Szerintem sokáig fogjuk használni. Hirtelen ennyi. Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!