Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adhatok babámnak tejpépe...

Mikor adhatok babámnak tejpépet? Ki kell váltanom először egy szopit? Vagy ezt is már el lehet kezdeni kóstoltatni?

Figyelt kérdés

6,5 hónapos, még csak 2 hete kezdtem el a hozzátáplálást, sajnos nem sokat eszik, 20-30 gramm üveges gyümi délelőtt.

Jövőhéten megpróbálom a főzelék bevezetését is.

Tejpépet mikor kezdjek adni? Jó lenne, ha este jobban tudna lakni, mert mindig este próbálja behozni a napközben kimaradt kajcsit (nézelődik, minden más érdekli a szopi helyett).

Adhatok esti fürdés előtt tejpépet? Melyikkel kellene kezdeni?

Köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 20. 08:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én babám 6 hónapos, mi kb. 1 hónapja eszünk tejpépet és nagyon szereti. Először csak a lefekvés előtt kapott mindennap, mostmár napközben is adok neki néha. Szerintem nyugodtan adhatsz már neki. Mi a Nestlé sima, tejpéppel kezdtünk. Azóta próbáltuk a málnás izesítésűt (azt is szereti) és most a banánossal fogunk próbálkozni.
2010. febr. 20. 10:37
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. febr. 20. 10:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Anyatejes babának nem adnék,nem adok tejpépet! Az egyfajta tápszer,tele mű dolgokkal! Most még örülj annak is,hogy 20-30 ml megeszik,mert az enyém gyümiböl max 3-4 kanálnyit evett ennyi idösen. Sütötököt adhatsz,abból lehet,hogy többet fog enni,mert édes. Én is azt gondoltam,mint Te,hogy este kéne jóllakatni,hogy ne keljen annyiszor éjjel szopizni,de nem vált be! Már 8 hós,ha este megeszik 200 ml fözit akkor is sokszor ébred,ha nem adok neki csak szopit,akkor is,ha kis gyümit akkor is. Anyatejes babáknál ez gyakori,hogy éjjel ébrednek,mert cicin szeretnek aludni,föleg akkor,ha a cumit nem szeretik.
2010. febr. 22. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!