Tejpépet kell kóstoltatni?
Fiam 6 hónapos, ma este 70 ml sikerült csak kiszívnia, nem volt sohasem sírós ha nem volt elég tejcsim. Ő az a típus ha 30 ml, akkor annyi,ha 260 (reggel) akkor annyit eszik.
Tápszert nem fogadja el. Beba HA 1 van itthon, de csak egyszer próbáltam ugyanígy este, nem fogadta el. Gondoltam este 6 körül adnék neki egy kis tejpépet , 7 kor fürdik, majd cici és alszik.
Nem tudom milyet adjak, kell e kóstoltatni.
Napi egyszer eszik gyümölcsöt, de utána még cicizik.
Köszi
Szia!
Az én lányom is 6 hós múlt. Ő már 4 hós korától eszi a tejpépet és nagyon szereti. Most a Müller-be vettem Humana márkájút (500 g és 879.-Ft), minden este fürcsi után azt eszi (200 ml, 150 ml víz + 50 g '4 evőkanál' tejpép). Utána iszik egy kis teát és este 7-től reggel 7-ig alszik. Egyébként ő is anyatejes.
Jó babázást.
véletlen elküldtem, tehát:
vettem pépet, már meg is kóstoltuk 3 falatot adtam neki. Inkább ismerje. Sajnos fogy a tejem úgy veszem észre, Meglátjuk mi lesz. Köszönöm még egyszer.
Kedves Utolsó: te akkor este nem is cicizteted csak pépet kap? Mert nekem is főleg az estére van kevesebb tejem akármit is csinálok? Mert lehet hog az lenne a megoldás, hogy közvetlen fürdés előtt adnám a pépet, majd utána amennyi tejem van azt megeszi.
Egyszer volt olyan, hogy 250 ml. volt estére aludt is 7-ig, amúgy 3,4 körül kel egyszer enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!