Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen teát lehet adni egy...

Milyen teát lehet adni egy 3hónapos csecsemőnek? Hol lehet kapni? Rossman, dm, gyógyszertár? Csak teát raktok bele vagy cukrot is?

Figyelt kérdés
Jelenleg csak szoptatok,de a védőnő mondta hogy adjak vizet vagy teát is.

2015. ápr. 11. 04:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak úgy minek kéne? Ilyen picinek csak hasfájás ellen vagy kánikulában kell. Mivel indokolt a védőnő?
2015. ápr. 11. 05:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges. Ha 40 fok lenne, talán, bár akkor is elég a szoptatás és a sima víz. 3 hónaposan nem szoktak mást adni
2015. ápr. 11. 05:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Babamosoly tea,Mecsek baby.

cukor nélkül.

2015. ápr. 11. 06:03
 4/7 anonim ***** válasza:

szopós babáknak nem szoktak vizet adni, nalunk még a 45 fokban sem kellett neki mast adni anyatejen kivul!! amit adsz neki, a szopasbol veszi el a "helyet" annal kevesebbet szopizik ettol pedig csak kevesevb lesz a tejed..

anyatejesnel a hozzataplalas megkezdeseig csak szeklet lazitas celjabol kell inni adni, akkor mininalis baba kamilla teat adhatsz egy gondolatnyi cukorral, mert a ketto igy egyutt hashajto a tejhez kepest, de ezt sem szabad sokaig.

2015. ápr. 11. 06:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kell semmit adni a szoptatáson kívül, elég a hozzátáplálástól elkezdeni majd vízzel kínálni. Egyébként bármelyikbe bemész, árulnak és ajánlanak majd babateákat - hashajtásra kamillát (allergizálhat), szelek ellen szoktak édesköményt, nyugtatásra meg végső esetben citromfű teát csinálni, cukrot (töményen hashajtó, köptető) nem érdemes adni.
2015. ápr. 11. 06:42
 6/7 anonim ***** válasza:
ha szoptatsz,nem kell neki semmit adni. később ott van pl. a hipp tea (4hónapos kortól,de ha lesz elég tejed akkor se kell) abban nincs cukor
2015. ápr. 11. 10:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Én mecsek teát adtam neki,de nem igazán jött be. Én csak vizet adok a 4hónaposomnak.

Most pár napja adtam egy kis teát mert fájt a hasa,de ennyi. Sztem inkább vizet adj neki,a tea amúgy is kicsit szárít. A víz oltja a szomját. Én úgy tudom,hogy anyatejes babuciknak nem kell víz. Az én kicsim 11 hetes korától tápszeres én itatom,ő meg imádja a vizet:)

2015. ápr. 11. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!