Milyen teát lehet adni egy 3hónapos csecsemőnek? Hol lehet kapni? Rossman, dm, gyógyszertár? Csak teát raktok bele vagy cukrot is?
Babamosoly tea,Mecsek baby.
cukor nélkül.
szopós babáknak nem szoktak vizet adni, nalunk még a 45 fokban sem kellett neki mast adni anyatejen kivul!! amit adsz neki, a szopasbol veszi el a "helyet" annal kevesebbet szopizik ettol pedig csak kevesevb lesz a tejed..
anyatejesnel a hozzataplalas megkezdeseig csak szeklet lazitas celjabol kell inni adni, akkor mininalis baba kamilla teat adhatsz egy gondolatnyi cukorral, mert a ketto igy egyutt hashajto a tejhez kepest, de ezt sem szabad sokaig.
Én mecsek teát adtam neki,de nem igazán jött be. Én csak vizet adok a 4hónaposomnak.
Most pár napja adtam egy kis teát mert fájt a hasa,de ennyi. Sztem inkább vizet adj neki,a tea amúgy is kicsit szárít. A víz oltja a szomját. Én úgy tudom,hogy anyatejes babuciknak nem kell víz. Az én kicsim 11 hetes korától tápszeres én itatom,ő meg imádja a vizet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!