Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehetséges, hogy a jobb...

Lehetséges, hogy a jobb ciciből más a tej íze, mint a balé? 7 hetes kisfiam a balból eleget tud enni, ám a jobb ciciből max 10 percet tud enni és utána jön a rugkapálás és nem kér többet. Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
2008. aug. 27. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem az egyikben valahogy mindig kevesebb volt. Sose volt annyira megduzzadva mint a másik. Szerintem ez előfordul.
2008. aug. 27. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:

A tej íze ugyanaz, max kevesebb van benne. De nem lehet, hogy már jól lakik és azért nem kér többet?

Sok babának van egy időszaka-pár nap, egy hét- amíg az egyik cicit nemkérik. Nem tudni mitől van de elmúlik.

Azért szoptass abból is, nehogy elapadjon a tejed. Mindig azt add neki először, vagy fejd.

2008. aug. 27. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
A babám születése után nem akart szopni a jobb mellemből. A kórházban a csecsemős nővér azt mondta fél a bal oldalára feküdni ezért nem szereti a jobb cicimet. Úgy oldottuk meg, hogy húztuk picit az időt, hogy jól kiéhezzen és akkor imádta a jobb cicimet is. Alig várta, hogy rátapadhasson :-)
2008. aug. 27. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:

A babám két hete nem akart enni a bal cicimből.

Még nem tudtam, hogy nagyon nagy a baj. Azóta túl vagyunk 8 nap kórházi kezelésen.

A babámnak vesetágulata van. Fájt neki, ha ráfektettem.

Annyira bánt, hogy nem vettem észre már akkor, hogy nem nyűgösködésről hanem fájdalomról van szó.

2008. aug. 27. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!nekem is igy van.A kórházban beteg volt és alig szopott. Úgy esett jobban a kezemre ha a baloldarra tettem.A jobbat nem birtam rátukmálni csak a csecsemős nővér segitségével csak.Igy gondolom a bal a több stimulálástól többet termelt akkor és a jobb azóta se hozta be: )Szoktam masszirozni és az bevált.

Puszi

13 hetes baba anyukája

2008. aug. 29. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!