Lehetséges, hogy a jobb ciciből más a tej íze, mint a balé? 7 hetes kisfiam a balból eleget tud enni, ám a jobb ciciből max 10 percet tud enni és utána jön a rugkapálás és nem kér többet. Ez miért lehet?
A tej íze ugyanaz, max kevesebb van benne. De nem lehet, hogy már jól lakik és azért nem kér többet?
Sok babának van egy időszaka-pár nap, egy hét- amíg az egyik cicit nemkérik. Nem tudni mitől van de elmúlik.
Azért szoptass abból is, nehogy elapadjon a tejed. Mindig azt add neki először, vagy fejd.
A babám két hete nem akart enni a bal cicimből.
Még nem tudtam, hogy nagyon nagy a baj. Azóta túl vagyunk 8 nap kórházi kezelésen.
A babámnak vesetágulata van. Fájt neki, ha ráfektettem.
Annyira bánt, hogy nem vettem észre már akkor, hogy nem nyűgösködésről hanem fájdalomról van szó.
Szia!nekem is igy van.A kórházban beteg volt és alig szopott. Úgy esett jobban a kezemre ha a baloldarra tettem.A jobbat nem birtam rátukmálni csak a csecsemős nővér segitségével csak.Igy gondolom a bal a több stimulálástól többet termelt akkor és a jobb azóta se hozta be: )Szoktam masszirozni és az bevált.
Puszi
13 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!