Előfordulhat, hogy a reflex vizsgálatok nem a legjobbak 2 hetes korban, viszont késöbb jobbak lesznek?
Le tudnád írni konkrétan mi a probléma?
Gyógytornász anyuka
Háton fekve még nem kell tudnia emelni a fejét!!!
A "járatást" mezítláb kell nézni, de fontosabb a fellépés. Ha odateszed az egyik lábacskáját az asztal széléhez alulról, akkor fel kell hogy lépjen. De ezt sem azonnal fogja, kicsit lassú. Amit tudnia kell: hason fekve ha ellenttartasz a kis lábacskáinak, picit megnyomod, akkor ki kell tolnia magát előre. A fejét esetleg megemelheti, de az sem biztos. Szerintem semmi baja a babádnak. Az tényleg jó, ha sokat van hason, de ne aggódj minden rendben lesz. Esetleg egy gyógytornászhoz elviheted, ha gondolod, sokszor a gyerekorvosok nem igazán értenek a dolgokhoz. Nekem a csípőjét akarta bemagyarázni a doktornéni, hogy feszes, mire elvittem uh-os csípővizsgálatra és az ottani doktornéni azt mondta, hogy tankönyvi baba.
Minden jót, kellemes babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!