Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos babáitok hány órát...

5 hónapos babáitok hány órát van fent napközben? Aztán mennyit alszik?

Figyelt kérdés
Az én babám 2, de max. 2,5 órát bír fent lenni, aztán alszik egy fél órát, meg néha egyszer egy nap másfél órát. Nem kevés, amit ébren van? Nem kéne már neki többet fent lenni? Újszülött korában nem aludt ennyit (mondjuk akkor problémánk is volt az elalvással, mostmár simán megy)
2010. febr. 19. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem az időjárás lesz az oka, vagy nő és azért alszik többet. Ez még sokszor fog változni! Lesz, hogy semmit nem alszik napközben, mert minden érdelki és fél, hogy lemarad valamiről ha elalszik. :)

Egy tipp: használd ki míg ennyit alszik! Törődj egy kicsit magaddal, vagy feküdj le te is amikor ő is alszik.Pihenj, relaxálj. Később nem lesz ezekre időd. :)

Minden jót!

2010. febr. 19. 16:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! De nemcsak ma alszik ennyit, hanem már kb 1 hónapja! Vagyis nem az zavar h csak fél órát alszik, hanem az, h nem tud fentlenni 2,5 óránál többet. Vagyis nem tudom h zavarjon-e, mert nem tudom, h ez normális-e?! Na, most jól megmagyaráztam, remélem érted?!
2010. febr. 19. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam nappal soha nem aludt sokat, de már egy jó ideje csak kétszer alszik, összesen 2-2,5 órát.Van amikor délelőtt felet, délután kettőt, de két és félnél soha nem alszik többet.Mondjuk ő éjszaka 12 órát alszik.9-én volt öt hónapos

/Z/

2010. febr. 19. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Akkor még esetleg (ami most így eszembe jutott) lehet, hogy vérszegény?? akkor is sokat alszik az ember, bááár, akkor már régebben is sokat aludt volna, tudodmit, inkább kérdezd meg a gyerekorvost, az a tuti, de ne hagyd, hogy elhajtson egy "örüljön neki anyuka"-val. Barátnőmet leszerelte ezzel, aztán átjöttek a mi dokinkhoz és kiderült, hogy vashiányos a kicsi. 6 hós volt akkor.

De az is lehet, hogy tényleg csak nő és azért alszik sokat.

Jó egészséget és minden jót!!!

(I)

2010. febr. 19. 20:41
 5/7 A kérdező kommentje:
És egyhuzamban hány órát van nappal ébren? Két alvás között?
2010. febr. 19. 21:50
 6/7 anonim válasza:
Az én kisfiam reggel délelött kb 3 órát vant fent utána alszik félórát 3x egy nap. délután kb négytől fél kilencig viszont fent van. most 6 hónapos.
2010. febr. 19. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Délelőtt 2,5-3 órát van fent aztán alszik 1-1,5 órát. Aztán kb dél van mire felkel és aztán már csak 5kor fekszik le és egy órát alszik. Éjszaka 2 szer kel fel enni,aztán alszik reggelig.

(I)

2010. febr. 20. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!