Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel lehet lefoglalni egy 7...

Mivel lehet lefoglalni egy 7 hetes babát napközben mikor fent van? És mennyi ideig?

Figyelt kérdés
2008. aug. 27. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem semmivel..nekem is 7hetes lesz pénteken,de azon kívül,hogy kézben van vagy a hordozóban van és beszélgetek hozzá,sétálgatunk,énekelgetek neki kb ennyi...még nkem nem lát sztem rendesen így a játékok sem érdeklik..neked lát már rendesen?
2008. aug. 27. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Enyém is pénteken lesz 7 hetes, én próbálgatom neki a csörgőt, figyel rá, de sokáig nem köti le. Már egyre többet nézelődik, amikor ébren van élénk dolgokat pakolok elé, egyelőre még csak rövid ideig érdekli, de remélem ez hamarosan változik majd.
2008. aug. 27. 13:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Van ez a földre letehető 'játszótér' szerű valami ami alá be kell tenni a babát és így mellette és felette is színes csörgő dolgok vannak. Én ez alá szoktam betenni naponta 5-10-15 percet (amennyit elnézelődik alatta). Szerintem sem lát rendesen, de azért 50-60cm-re ellát és a hangokra figyel. Amúgy nálunk is maradt még a sétálgatás, beszélek hozzá.
2008. aug. 27. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Én lányomnál 6 hetesen vettem észre, hogy egyre jobban lát. Imádja nézni az ágyon lévő forgó játékot, jó a játszószönyeg is, én is beszereztem egy tornáztatót. A lényeg, hogy szines, élénk legyen, a legjobban a fekete-fehér kontrasztot látja. A hordozó fogantyújára is kötöttem plüss álatokat, azokat himbálja, ahogy mozog a hordozóban. Imádja. Most 10 hetes, és olyan fél-egy órát elvan magával ilyen dolgokkal. Aztán változtatni kell, beszélgetni, kicsit felvenni, vagy csak átteni máshova.
2008. aug. 27. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!