Mivel lehet lefoglalni egy 7 hetes babát napközben mikor fent van? És mennyi ideig?
Figyelt kérdés
2008. aug. 27. 12:49
1/4 anonim válasza:
Sztem semmivel..nekem is 7hetes lesz pénteken,de azon kívül,hogy kézben van vagy a hordozóban van és beszélgetek hozzá,sétálgatunk,énekelgetek neki kb ennyi...még nkem nem lát sztem rendesen így a játékok sem érdeklik..neked lát már rendesen?
2/4 anonim válasza:
Enyém is pénteken lesz 7 hetes, én próbálgatom neki a csörgőt, figyel rá, de sokáig nem köti le. Már egyre többet nézelődik, amikor ébren van élénk dolgokat pakolok elé, egyelőre még csak rövid ideig érdekli, de remélem ez hamarosan változik majd.
3/4 A kérdező kommentje:
Van ez a földre letehető 'játszótér' szerű valami ami alá be kell tenni a babát és így mellette és felette is színes csörgő dolgok vannak. Én ez alá szoktam betenni naponta 5-10-15 percet (amennyit elnézelődik alatta). Szerintem sem lát rendesen, de azért 50-60cm-re ellát és a hangokra figyel. Amúgy nálunk is maradt még a sétálgatás, beszélek hozzá.
2008. aug. 27. 13:56
4/4 anonim válasza:
Én lányomnál 6 hetesen vettem észre, hogy egyre jobban lát. Imádja nézni az ágyon lévő forgó játékot, jó a játszószönyeg is, én is beszereztem egy tornáztatót. A lényeg, hogy szines, élénk legyen, a legjobban a fekete-fehér kontrasztot látja. A hordozó fogantyújára is kötöttem plüss álatokat, azokat himbálja, ahogy mozog a hordozóban. Imádja. Most 10 hetes, és olyan fél-egy órát elvan magával ilyen dolgokkal. Aztán változtatni kell, beszélgetni, kicsit felvenni, vagy csak átteni máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!