Ferjem 3. gyereket akar, ti belemennétek?
Ezt neked kell tudni! Én belementem:)
2 fiam van, 2 év korkülönbséggel.
Bár én a 2. szülés után nagyon leépültem, egy komoly betegséget is összeszedtem. Így meg kellett várnunk, amíg teljesen felépültem, ezért nálunk most 3 év korkülönbség lesz. Most férj szeretne lányt, nekem mindegy, még nem tudjuk ki van a pocakban:)
16hkm
Ez nem úgy működik, hogy ő hajthatatlan. Ha te azt mondod, hogy még várnál, akkor neki is várnia kell. Csak a nyomás miatt ne menj bele, mert neked kell kihordani, megszülni, aztán otthon lenni két kicsivel. Az 1 évesed egy angyal, de még nincs a hisztis időszakában. Az majd pont akkor jön, amikor megszületik a 3. baba, ezt gondold hozzá, plusz még a legnagyobbat kötött időben hoznod-vinned kell az oviba.
Te ismered a férjed. Mennyit segít? Számíthatsz rá? Ha azt mondja, megcsinál valamit, tényleg úgy van? Pl vinné ő a nagyot az oviba reggel?
Vagy csak mindenképp lányt szeretne, és ha mégsem az lesz, majd nem érdekli tovább? Ezeket neked kell mérlegelni.
Ha a legnagyobb akkor megy először közösségbe, hordja majd haza a betegséget a többinek, nem lesz egyszerű.
Én személy szerint akkor vállalnám, ha tudom, hogy számíthatok a férjemre, és nem csak reggel elmegy dolgozni, este meg hazaesik, aztán legyen minden tiptop. Illetve akkor, ha én magam is szeretném, nemcsak a férjem nyomásának engedek, hiszen akárki akármit mond, a meló nagyrésze a tiéd lesz.
Egy előbb olvasott válaszhoz még azért hozzászólnék!!!Az, hogy a gyerekemnek testvért, vagy inkább két kutyát válasszak nem is nagyon részletezném, hogy milyen emberre vall.Nekem sem tud a férjem teljes mértékben részt venni a gyerekek nevelésében....reggel 6-kor elmegy, van, hogy este 10-kor jön meg!!!Az átlag az este 7 óra!Kb negyedévente elutazik egy hétre külföldi kiküldetésbe...szóval én is úgymond magam vagyok a két kisgyerekkel, és ráadásul nekünk is van két kutyánk, és még egy macskánk is...amikkel ugyanúgy foglalkozunk, sétálunk, játszunk!
De ugye ki mit bír!!!!Ja inkább ki mit AKAR bírni...
Ahogy te is írtad, én sem csak anyukának érzem magam, fontos hogy nő maradjak, fontosak a saját kis dolgaim is, így nem vállalnék 3. gyereket.
Nálunk 1.5 év van a két gyerkőc között, fiam 2 éves, lányom fél éves.
Hiányzik egy kis egyedül lét, hiányzik picit a munka (vagy inkább a közösség), hiányzik hogy kicsit több időm legyen magamra, kicsit bele vagyok fáradva abba is hogy estére hulla vagyok és csak az ágyra vágyom...
Nálunk anyagilag is necces lenne, most pont jól vagyunk, 3.-at már nem tudnánk eltartani.
Ha nekem is 2 fiam lenne, lehet hogy elgondolkoznék rajta de szerintem akkor sem vállalnék mégegyet.
Fiam ördög rossz, a kislányom egy angyal, attól is félnék hogy a 3. baba is ördög rossz lenne. :)
Én világ életemben gyerekre vágytam, aztán amikor megszületett a fiam teljesen összetörtem és rájöttem hogy nem vagyok az az ősi anya típus, aki teljesen feláldozza mindenét a gyerekéért, sokára kezdtem el kötődni hozzájuk, nem tudom hogy miért... Szóval, bár későn jövök rá, de nem vagyok az a minta anya típus, így elég a 2 gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!