1 éveseteknek hogy néz ki a napirendje?
Reggel 7 körül ébred, ekkor iszik tápszert kb. 160 ml.
9-kor fél szelet kenyér felvágottal, vagy bármi másból csipeget amit én reggelizek. :)
11-kor van nálunk az ebéd, ekkor egy tál (nem tudom hány gramm) főtt étel, mindent eszik már amit mi. Ritkán üveges kaja, abból 1 üveggel megeszik.
Fél 12-kor teszem le aludni. Kb. 2,5-3 órát alszik.
ébredés után vmi gyümölcs. Pl. egy banán. 5 körül egy adag tejpép (kb. 180 ml), este 7-kor vacsi velünk pár falat virsli, rántotta, szendvics mikor mi. :)
Fél 8 után fürdés, 8-kor ágyban van 240 ml tászerrel alszik el, reggel 7-ig csönd van. :)Kisfiú, 19-én lesz 13 hónapos.
7 körül kel, 240 táp.
10 órakor gyümölcsöt eszik
12 óra főtt kaja
16 óra tejpèp v gyümölcs v joghurt
19-kor fürdés, utána 240 táp.
Az enyém is fél napot ordít, pedig nem ilyen volt. Éjjel is fent volt órákig pár hétig, az most elmúlt.
-negyed 8-kor kel, megiszik 230 ml tápszert, aztán felöltözünk
-berakom a járókába ő játszik én teszem a dolgom
-fél 11-kor tízórai, zsemle vagy kenyér felvágottal
-vissza a járókába játszik tovább én teszek-veszek
-délben megeszik az ebédet: főzit husival kb. 170 gramm
-alvás olyan fél 1-től, ha szerencsém van negyed háromig, ezalatt én is pihizek egy kicsit
-felébredés után játszik
-3 kor megeszik az uzsit. Általában ilyenkor gyümölcsöt kap valamivel pl:joghurttal, túróval, grízpéppel, zabkásával
-fél 4 körül elmegyünk sétálni ez kb másfél óra szokott lenni
-fél 6-kor vacsi, megint főzelék kb:170 gramm, ekkortájt hazaér apa és közös játék van
-7 előtt elkezdek neki készülni a fürdésnek, és negyed 8-kor fürdünk.
-Fürdés után megeszi a tápszerét 230 ml-t, ha szerencsém van 8-kor bealszik, ha nem akkor olyan 9 körül és alvás reggelig.
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!