Másfél éveseteknek hogy szivatjátok ki az orrát?
Másfél éves a lányom. Ha meglátja az orszivót már visít. Egyedül szinte ki sem tudom szivatni neki. Rá kell 'ülnöm' hogy a lábait lefogjam, a kezét meg vagy sikerül vagy nem. Ordít visít kapálózik utána a kis arcán ott a piros folt ahogy azt is lefogom. Annyira sajnálom hogy hogy szenved.
Decemberben 2 hétig minden nap szivattuk neki az orrát akkor kb 1 hét alatt megszokta és hagyta.
Ha a férjem is itthol van úgy egyszerűbb.
Én fogom ő szívja. Orszi porszink van. Más ndm jött be.
Istent játszik a lányom. A nagynál is csak így sikerült mindig.
A combjaim között van a feje, a combjaim alatt pedig a két keze, úgy "fogom" le.
A lábaival meg vagy "hadonászik" vagy nyugton van, ha nagyon beteg.
Első vagyok.
Nézd, nekem két lányom van. A nagyobbiknak a csillagokat is lehozhattad volna, ő akkor is üvöltött, sírt, hisztizett. Neki semmi sem volt jó. Bármit csináltunk, bárhogy próbáltuk rávezetni, hogy ez milyen"király" dolog.
A kisebbik (másfél éves) pedig kezdetben sírt az orrszívás alatt, most meg már egész nap szívhatnám az orrát. Csak fekszik és várja, hogy "túl legyen rajta".
Ez annyira gyerek függő, hogy melyiknél hogy működik.
A nagyobbiknak kivették az orrmanduláját és azóta csak fújja az orrát (ha kell esetleg), elő se vettük azóta nála a porszívót.
Előtte meg .. még a porszívóval sem jutottunk előre, nem hogy az orrfújással.
Kisfiam piciként hagyta magát, másfél évesen már nem, hiába szívtuk a maci orrát is, ő nem akarta. Én is ráülök, a két kezét egy kezemmel lefogom és közben a kezemet az állához nyomom így azt is csak nehezen tudja mozgatni. Sír, visít, de meg kell csinálni. Mindig dícsérem közben.
Januárban 2 hétig beteg volt, a 2. héten már nem kellett erősen lefogni de akkor sem tetszett neki.
1 évesen saját magának szívta annyira tetszett neki. Nem tudom mi változott azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!