15 hónapos napi egy óra alvása az "normális"?
Reggel 7 körül kel. Délben alszik egy órát (azt is két részletben) és este 10 előtt így sem lehet ágyba dugni, egyszerűen nem álmos. Ellentétben velünk, mi már kivagyunk ettől. (eleven, virgonc, de azért az a napi egy óra pihenés nekem nem pihenés). És éjjel is felébred 2x-3x.
Nálatok hogy van, hasonló korú gyerekek anyukái?
Ne aggódj szerintem ez csak átmeneti "sztrájk" :)
Én lányom is csinál néha pár napig ilyeneket,de nálunk már olyan is volt,hogy egész nap nem aludt el.Mondanom sem kell,hogy milyen elviselhetetlen lett délutánra már a fáradságtól... :) Szóval szerintem egy pár nap és vissza rázódik minden a régi kerékvágásba!
Addig is kitartás :)
Köszi. :)Hát remélem igazad lesz. Már egy jó hónapja csinálja ezt velem. :(( Ha meg véletlenül kétszer alszik egy nap (kétszer egy órát) akkor éjfél előtt nem lehet lelőni.
Sokszor irigykedve olvasom, mikor írják, hogy a gyerek 8-kor alszik, és az utána következő idő már a szülőké. Hát nálunk ilyen idő már nincs, mert az apja 9-kor már alszik (előbb mint a gyerek) mert nagyon korán kel reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!