Vegyek kompot vagy? Érvek, ellenérvek?
Figyelt kérdés
8hós a kislányom2010. febr. 18. 20:47
11/12 anonim válasza:
Az én fiamnak van kompja, mi szeretjük. Rendesen fejlődik, nem maradt el miatta. 10 hónapos, kézenfogva sétál, szalad, mindenhol feláll egyedül, felmászik a lépcsőn, de tegnap még a szekrényre is majdnem felmászott.
Utolsó válaszolónak. Nagyon sajnálom a babád, biztos szörnyű lehetett neki, még jó, hogy nem tört ki a foga, de ez komp nélkül is megtörténhet. A fiam tegnap előtt esett el, mikor fel akart állni a kanapénál és majdnem kitört a foga, vérzett, meg üvöltött, de hál istennek nem lett komoly baj.
12/12 anonim válasza:
az első válaszoló vagyok. látod megoszlanak a vélemények. ezt csak te döntheted el hogy látod hogy a babád mennyire erős, fejlett. én csak azért vettem meg mert 2000 Ft-ért megnyeretem a licitet. ennyi pénzért megéri ha napi 1-2x 5 percre berakhatom és a fürdés előtt egy kis időt nyerek vele mert estére már mindíg nyűgösködik ( ugye a rossz idő miatt már nem nagyon megyek ki vele fürdés előtt ) nekem ennyit megért. persze nem akarom továbbra sem huzamosabb ideig benne tartani de pl. ha ebéd előtt már éhes és nyűgös amíg megcsinálom neki a kajcsit addig elvan szem előtt. egyébként már megvan 1 hete de még nem jött rá hogy kell menni benne, néhe arébb tolja magát de nem tudatosan. inkább élvezi ha megy a mosógép eléteszem és nézi hogy hogy forog. vagy a kis tálcán játszik ami előtte van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!