Milyen "praktikát" vagy tápszert ajánlanátok bukós babának amitől nincs székrekedése?
Szia!
Az én kisbabám kedden lesz 7 hetes.
Vegyesen kap anyatejet és tápszert. Szintén Milumil Ha Start Optimát. Neki is sszékrekedése van sajnos.
Nekünk most a doki a Duphalac szirupot ajánlotta. Most próbálkozom vele. Esetleg kérdezz rá erre is.
Egyébként én is kérdeztem a védőnőt, hogy váltsunk -e Milumil Szenzitívre, de azt mondta, hogy ne váltogassam a tápszert.
Először is vegyél egy nagy levegőt és próbálj megnyugodni. :)
A védőnő, gyerekorvos, mind csak egy véleményt mond, nem kötelező úgy csinálni, ahogy mondja.
A TE gyerekedet te ismered a legjobban, te látod, mire hogyan reagál. A székrekedés nem jó a babának (és nektek sem, a ti idegeiteket is rendesen kikezdni), három nap mondjuk pont határeset, egy meleg vizes pancsi egy kis pocakmasszázzsal lehet, hogy megoldja a dolgokat.
Van oka, hogy HA tápszert kap?
Mi is HA-s tápszerrel kezdtünk (csak az Bebás volt), és pont másfél-két hónaposan kezdőtött ez a bukós korszaka, nem győztem a pelusokat csserélni, még alvás közben is felkelt a bukásra. :(
Aztán a doktornőnk javasolta a tápszercserét, és Lactogen Harmonyt ajánlott, ami teljesen rendbeszedte. :) Azóta volt nincs bukás.
Lehet, hogy tényleg a HA a baj.
Szia
A lanyom a Humana baby fit plus tapszer kap.nincs szekrekedes,bukos babaknak valo,es az ara is nagyon jo (600ft/db)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!