El lehet azt érni valahogy, hogy iker fiaim szülessenek?

én nem tudom mik azok az időpontok amikor pl 2 pete érik
az egypetéjű ikrekhez szerintem eléh ha apuka 1 hétig nem él semmilyen formában nemi életet, csak utána(akkor rengeteg jön)

100%-os módszer NINCS!
Viszont a gyermek nemét szaporodásbiológiai klinikákon és mesterséges megtermékenyítő centrumokban tudják szűrni,de nem 100%-osan és nem minden országban legális!
Az ikerterhesség esélye akkor a legnagyobb,ha mesterségesen 6-8 embriót ültetnek be,általában abból 2-3 megfogan és kihordható.

Ó szent együgyűség....Attól, hogy valaki sokáig nem él nemi életet és sok spermája halmozódik fel, még nem lesz nagyobb az esély ikrekre. A sperma amúgy nem is tud a végtelenségig halmozódni, ha túl sok van, magától kiürül éjszakai magömlés formájában, egy része pedig felszívódik. Biológia tankönyv, 8. osztály.
Az utolsó milyen 6-8 embrióról beszél??? Még lombiknál is csak max. 3-at engednek beültetni.
Kérdező, lehet befolyásolni, persze, csak ez pl. Mo-n nem legális. Nem kérheted pl. egy lombik során, h neked csak fiú embriókat ültessenek be. Házi módszerekkel nem lehet befolyásolni.

Tudod én neonatológián dolgozom. Annak, aki ilyen elvárásokkal zakatol bele majd a terhességbe, felkínálnék lehetőségként 1x8 órát a PIC-en, hogy lássa: egyetlen dolgot lehet kívánni, amikor gyermekre vágyunk, az pedig az, hogy egészséges legyen.
Egy 3 éves kislány anyukája, 20 hetes kismama

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!