Van meg itt olyan anyuka aki nagyon egyedul erzi magat?
Szia! Én is sokszor egyedül érzem magam, annak ellenére, hogy nekem anyósomék a közelünkben laknak és Ők azért hetente kétszer-háromszor meglátogatnak. De én pl. azt tervezem, hogy ahogy jön a jobb idő, megyek minden nap sétálni a kisfiammal, meg a játszótérre és nálunk van szerdánként a művelődési házban baba-mama találkozó, még nem voltunk de ajánlották, hogy nagyon jó. Esetleg kérdezd meg a védőnőd, hogy milyen kisgyermekes programok vannak nálatok, szerintem ilyen helyeken jól lehet beszélgetni, barátkozni a "sorstársakkal":)
Üdv 10 hós fiúcska anyukája
Ismerős... 20 hetes voltam, mikor elköltöztünk egy tök idegen városba, férjem reggel 6-tól este 10-ig dolgozott... első hónapban intéztem a papírok átiratásást, utána kórházba jártam, védőnőhöz, vásárolni, de ez minden. Nagyon egyedül voltam messze a családomtól. Nekem a www.donna.hu oldal segített 3 anyukát találnom, akikkel utána összejártam. Ha írsz privit, küldök meghívót.
Aztán 39 hetsen visszaköltöztünk párom szülőfalujába, ahol szintén nem ismertem senkit, családomtól, barátaimtól 250 kmre... itt a szomszédasszonnyal sikerült közelebb kerülni kicsit egymással , a fia 4 hónappal idősebb, azóta is egymással sétálunk minden nap, A terhesgondozáson kezdtünk beszélgetni. Azóta -ő révén több anyukával is jó viszonyba vagyunk, ruhákat cserélünk, néha együtt sétálunk.
Ne légy bátortalan, nyugodtan a babáddal sétálva szólíts meg más anyukákat és kezdj barátkozni, nem fogod megbánni. ÉS erre jó még a dokinál várás, védőnőnél várás, vásárlás is!!:-))
Levélben állok rendelkezésedre én is bármikor, bár nem tudom merrefele laksz. Ha a falumban, akár minden nap talizhatunk, ha a mellettünk lévő nagyvárosban, akkor is összefuthatunk akár hetente is!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!