Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A bébikompot mikortól használh...

A bébikompot mikortól használhatjuk? Most 4 hónapos a lányunk. Ha képes leenne már menni akkor megindulna. Szerintettek megprobálhatom?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 12:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne!

Én egyiknél sem használtam, 11 hónaposan mind a két gyerekem elindult.

2010. febr. 18. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nem volt bébikompunk, mégis megtanult járni a fiam. Én csak rosszakat halottam a bébikompról. Ha lenne, akkor én csak akkor tettem volna bele, ha már jár, csak úgy, hogy hepizzen. Járás tanulás céljából nem használtam volna. Viszont amíg biztosan nem űl, addig tuti nem kellene bele tenni, sőtt én tán még azt is kivárnám, hogy egyedül űljön fel.
2010. febr. 18. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

12:11 vagyok ismét.

Az én fiam is 11 hónaposan kezdett járni, a szülinapjára egész ügyes volt már. 13 hónaposan már majdhogynem rohant.

2010. febr. 18. 12:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A bébikompot manapság már egyértelműen a káros eszközök közé sorolják.

Ezen kívül egy 4 hónaposnak még az a dolga, hogy emelgesse a fejét, forduljon egyik oldalról a másikra, esetleg guruljon ezen a módon, így fejlődik az idegrendszere.

2010. febr. 18. 12:14
 5/9 anonim ***** válasza:
az én lányom nincs el benne nekem is azt mondta mindenki hogy ne vegyünk neki hát igazuk volt már sétálunk vezetgetéssel 11 hós és még koraszülött is volt pedig.komp nélkül...
2010. febr. 18. 12:14
 6/9 A kérdező kommentje:
AKKOR MELLÖZÖM ÉN IS KÖSZIKE A VÁLASZOKAT.
2010. febr. 18. 12:27
 7/9 anonim ***** válasza:
egy 4 hónapos gyereknek mi a fenének járni???! pláne bébikompal, erőltetve?!? 10-12 hónaposan az ideális kor a járásra.
2010. febr. 18. 12:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolonak nekem ez az elsö gyerek és nem eröltetném rá !!!!CSak mikor már 2,5 honapos átfordult hasról h átra meg oldalra meg nagyon mozgékony a gyerek azért kérdeztem,hogy lehete.!!!!!!!!!!!!!
2010. febr. 18. 13:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne használd még mert neki még kúszni-mászni kell! Én olyan 10 hónaposan mertem volna beletenni de akkor meg már felesleges. Nagyon szeretnek a babák mászni meg a földön lenni, nem kell nekik komp.
2010. febr. 18. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!