Nektek is feláll/felállt mindig fürdetés közben?
Mondjuk az 1-nek teljesen igaza van! Amúgy szinte minden mondatodból hiányzik az alany!
Különben az én kislányom is gyakran feláll a fürdőkádban.
A fiam az elején, mikor a nagy kádba került nem szerette, gyors fürdés és ki kellett venni, utána állni szeretett benne és kb. 1 éves kora óta szeret pancsolni.
Amúgy én nem érzem magam perverznek, de a cím elolvasásakor nekem is elkerekedett a szemem, hogy mi van?
Én is beállok a perverzek sorába, mert nekem is ez jutott eszembe. Hogy most kinek a mije áll fel? Bocs, de tényleg erre asszociál az ember. Csak annyi kellett volna, hogy a "Nektek is" helyett a "Ti babátok is", de ez nem kötözködés, meg ne is vedd magadra, az egyáltalán nem téged jellemez, hogy mi erre gondolunk :)
Szóval, az én fiam is állandóan álldogál a kádban, egyszerűen nem szeret a vízben ülni és kész. Nagy ritkán nekiáll pancsolni vagy játszani, de úgy vettem észre, hogy néha megijed a habtól. Viszont a lányaim akkor visítottak/visítanak, ha kiveszem/vettem őket, ők nagyon szeretnek elüldögélni. Miután túljutottak a csaptelep felfedezésén, eszük ágában nem volt többet felállni, ők remekül eljátszogatnak a vízben ülve. Gyereke válogatja, de ettől még nem lesz feltétlen hiperaktív a babád, csak lehet, hogy nincs annyira oda a vízért. Vagy zavarja, mondjuk túl meleg a fenekének vagy csípi a víz (nincsenek pl. pelenkakiütései?)
Fiam is ezt csinálta pár hónapig. Adtam neki új fürdőjátékokat, ezek persze nem érdekelték, érdekesebb volt a csempe, a csap és minden más. Aztán leszokott róla.
Nem ettől lesz hiperaktív, ezen ne aggódj.
Jaj de jó, én is perverz vagyok, mert már háromszor ránéztem a kérdésre és megmosolyogtam, aztán csak rákattintottam és látom másról van szó...
Igen, a fiam is és a lányom is felállt fürdetés közben olyan 8-10 hónapos koruk körül, amikor már ezt a mozgásformát gyakorolták. Pedig a lányom nyugodt fajta, a fiam már nem annyira. Veszélyes, én sem tudtam mit tenni ellene. Amikor a lányom volt 10 hós vettem neki fürdős zsírkrétát, ez lekötötte egy időre, hogy a kádban ülve rajzolgasson a kád falára. Nézz neki olyan játékot ami leköti vízben ülve, ha ez nem válik be, gyorsan tudjátok le a napi fürdést amíg nem szokik le a felállásról. Minden csoda 3 napig tart, majd megunja, de nem 3 nap lehet 3 hét vagy 3 hónap alatt.
Anyukád nagyon aranyos, de nincs igaza, az én anyósom is mindig azzal jön, hogy 3 gyereket felnevelt de ő még ilyet nem látott, pedig dehogynem, csak megszépülnek az emlékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!