Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A bajszos/szakalas emberektol...

A bajszos/szakalas emberektol (beleertve a telapot is) nagyon kezdett felni a 14 hos lanyom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon megremul toluk, meg a mesekonyvben levo rajzoktol is kiborul. Neha kellemetlen a dolog.

Amugy most kezdett szegyenlos lenni.

2010. febr. 18. 00:04
 1/3 anonim válasza:
Idővel elmúlik,semmit nem kell tenni. Anyukám mesélte,hogy kiskoromban én a mikulástól rettegtem a szakálla miatt:D Majd kinövi.
2010. febr. 18. 00:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit sem tudsz tenni. Fiam is félt a télapótól, a bohóctól meg főleg. Direkt vittem bohócos rendezvényekre hozzászoktatás céljából, és hogy ne legyen egyedül, mindig valaki kisgyerekesekkel mentünk. Nem sokat értünk vele, a másik gyerek tapsolt-visongott, az enyém meg a sírástól üvöltött, úgyhogy nem is erőltettem tovább. Most is van benne egy kis tartás, 3 és fél éves.
2010. febr. 18. 08:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet hülye ötlet, de kérd meg egy szakállas ismerősödet, hogy engedje meg, hogy a lányod megfoghassa, megsimogathassa a szakállát.Hátha ezután nem fog félni tőle, ha rájön, hogy milyen a szakáll.Az én Apukám szakállas, tegnap a kisfiam tíz percig simogatta, piszkálta a szakállát, nagyon tetszett neki.Bár ő még kicsi 5,5 hónapos.

/Z/

2010. febr. 18. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!