Hogy lehet hogy én babám (11 hó) próbál kommunikálni idősebbekel (1-2 évesek) és egyik sem "felel", vagy kezdeményez, csak játszik magában? (játszóbölcsi)
Figyelt kérdés
minél idősebb egy gyerek annál zárkózottabb? vagy?
első baba nem tudom milyennek kellene lenniük.
csak rosszul esik hogy nem egyszer vagy megérint egy másikat, vagy mond neki egy rövid hangos "ÁJ" féle valamit, hogy figyeljen, illetve ha valamelyik kisgyerek felkiált valamiért, az én babám egyből visszakiált neki mosolyogva válaszként.
tehát kezdeményez, és reagál is, más gyerekek meg sem ez sem az. csak a játék van fókuszban.
nemsokára megy bölcsibe, örülnék ha kommunikatív maradna/lenne a babám(én nagyon szótlan voltam, meg félénk, nem szeretném ezt a gyermekemnek)
2015. márc. 28. 23:36
11/11 anonim válasza:
te 9-es egy elmebeteg vagy. hogy lenne már bunkó egy 2-3 éves kisgyerek. tipikus olyan fellengzős anyuka vagy akit a hozzáállása miatt még a kutya sem hugyozna le, legalább a gyerkednek ne add át a stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!