Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más kórházakban sem engedik...

Más kórházakban sem engedik be az anyukát nagy vizitre? És ha bent fogják a gyermeked, ott maradhatsz vele nappal, éjszaka?

Figyelt kérdés
Se nagy vizitre,se vérvételre nem engedtek be az egy évesemhez. Felét elmondták annak amit beszélgettek az ajtó mögött,aztán siettek tovább. Emgem ez felháborít.Ami még dühítőbb,hogy haza akartak küldeni mellőle,mert nem volt olyan szabad szoba,amiben együtt lehetnénk.Azt mondták,csak azért maradhatok,mert nincs joguk engem kidobni. Kaptam egy széket mellette napokig. A főorvosnak azt kellett hazudnom a nővérek javaslatára,hogy az anyaszállón fogok aludni éjjel ( amit persze ténylegesen kifizettettek velem) mert éjjelre nem maradhatok vele.csak így aludhattam a kórtermében,ahol persze más beteg nem volt.Tiszta óvoda.

2015. márc. 27. 22:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nálunk se lehet bent a viziten anyuka, szépen kivonult mindegyik a gyerek mellől. Na engem nem tudtak kitenni, megmondtam én írtam alá, mint "törvényes képviselő" a papírokat, tehát semmi joguk kitenni, a gyerekem mellett maradok. A gyerek nem tudja elmondani viziten hogy van, mi fáj és mi nem. Sőt a gyerek sem tudja nekem visszamondani, mit mondott a doktornéni. Szóval én maradtam. Nem szabad hagynia az embernek magát.

Az ottalvás tényleg kórházfüggő, bár én itt is mondtam, hogy nekem jó a szék. Valahol kedvesek voltak, odatoltak egy ágyat vagy folyton mondták nyugodtan feküdjek be a gyerek mellé. Volt ahol el kellett bújnom, amíg jött az ellenőrzés, hogy mindenki elment e. De itt a nővérek partnerek voltak szerencsére.

2015. márc. 28. 10:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, ha törvényes joga a gyereknek az, hogy az anyja benn lehet vele folyamatosan a kórházban, miért az anyának kell bujkálni? Miért nem vonja soha senki felelősségre inkább a kórház vezetését?
2015. márc. 28. 12:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Maraftam termeszetesen de nem vitatkoutam a vizit mistt,nehogy a gyerekem igya meg a levet.gondolkodok a betegjogi kepviselon..
2015. márc. 28. 15:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Mi épp tegnap voltunk, bár szerencsére bent aludni nem kellett. (de úgy tudom, lett volna rá lehetőség)

Viziten bent volt mindenki. Vérvételen is bent voltam vele, egy vizsgálatra sem vitték el tőlem. (Mondjuk fiamnál még ígyis elég macerás minden, mert nagyon sír mindentől, főleg, ha egyedül lenne.) Altatást is úgy csinálták, hogy még lásson engem mielőtt elalszik és utána vitték be a beavatkozásra. Utána hozták is vissza egyből, és úgy ébredt, hogy megint engem látott. Én nagyon meg voltam elégedve, szerintem ennél többet nem kérhettem volna. Nem tudom, ha bent kell tölteni az éjszakát hogy alakul, de az egynapos kórházi napunk így telt.

2015. márc. 28. 22:52
 15/16 A kérdező kommentje:

Utolso,jobbulast a picikednek!

Sajna mi ejjel a surgossegirol maradtunk bent igy nem valaszthattam korhazat,de ha vissza kene mennunk,nem szeretnem oda vinni megegyszer.

2015. márc. 29. 09:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Köszi szépen, szerencsére már aznap délután jól volt! :) (Endoszkópos vizsgálaton voltunk)

Remélem nálatok is rendben minden, sajnálom, hogy ilyen a tapasztalatod, melyik kórház volt az?

2015. márc. 30. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!