Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen cumisüveget használtok...

Milyen cumisüveget használtok / használtatok?

Figyelt kérdés

Előre le szeretném szögezni, hogy nem vitát szeretnék nyitni és senkit sem pontozok le!! Kérném, hogy más se tegye.

Itt a gyk-en mikor olvasok, azt veszem észre, hogy "mindenki" csak márkás (értsd, MAM, TT, Avent...stb.) cumisüvegeket használ.

Csak mi vagyunk ilyenek, hogy használunk olcsóbb BabyBruin üvegeket? Nekünk is van Avent és MAM üvegünk (szeretem ezeket is) és van TT is (ezt viszont nem szeretem, illetve a babánk is csak játszik vele), de az olcsóbb is megfelel.

Én elfogadom válaszként azt is, ha valaki csak ilyet akart, meg persze akinek csak egy félét fogad el a babája. Csak érdekelne, hogy más is használ(t)-e olcsóbb cumikat?

2015. márc. 27. 08:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az első két cumisüveg üveg NUK volt. Azt bő féléves korig használtuk. Amikor jött az eldobálós korszak, akkor már csak műanyagot szereztünk be. babybruin, nuby-ezeket ált. a müllerben vettem, jónak tartottam, és nem volt drága. Inni tudott belőle, dobálhatta is. Sosem volt avent, mam és társai. Ha éppen olyan volt otthon, akkor csak a cumiját cseréltem, ha nagyon kopott volt, akkor újat vettem. Bő egyévesen áltunk át a canpol itatóra. Műanyag, a külső borításon belül volt a szilikon rész, ergo nem tudta szétrágni. Ha éjjel ivott/iszik akkor is jó.
2015. márc. 30. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!