Milyen cumisüveget használtok / használtatok?
Előre le szeretném szögezni, hogy nem vitát szeretnék nyitni és senkit sem pontozok le!! Kérném, hogy más se tegye.
Itt a gyk-en mikor olvasok, azt veszem észre, hogy "mindenki" csak márkás (értsd, MAM, TT, Avent...stb.) cumisüvegeket használ.
Csak mi vagyunk ilyenek, hogy használunk olcsóbb BabyBruin üvegeket? Nekünk is van Avent és MAM üvegünk (szeretem ezeket is) és van TT is (ezt viszont nem szeretem, illetve a babánk is csak játszik vele), de az olcsóbb is megfelel.
Én elfogadom válaszként azt is, ha valaki csak ilyet akart, meg persze akinek csak egy félét fogad el a babája. Csak érdekelne, hogy más is használ(t)-e olcsóbb cumikat?
Köszönöm a válaszokat.
Nekem ilyen szempontból szerencsém volt, mert mindegy milyen a cumi, elfogadja. 3 hónapig vegyesen evett anyatejet és tápszert, azóta viszont csak tápszeres. Napi 6-7 alkalommal eszik+a víznek külön cumi. Jelenleg 8 cumisüveget használunk. Nem mondom, ha kellene, akkor drágábbat is vennék.
Mondjuk én is +véletlenül" vettem Babybruint, mert 2 ajándék üvegünk volt és tápszeresként jöttünk haza a kórházból :( Így akkor rohantam el üveget venni és nem volt időm utánajárni, hogy milyen legyen, így ilyen márkát vettem le a polcról :)
A TT meg azért lett nálunk a vizes-üveg, mert annyira puha a cumi része, hogy azzal szórakozik a picim, hogy lökdösi mindenfelé :D
nekem is állandóan jobbra-balra hajlott a cumija :-)
2es
A naggyal Nukot es Chicco-t hasznaltunk, a kicsivel a Nuk nem valt be, a Dr Braun-t ajanlottak.Az az igazsag, hogy ha 3X ennyibe kerult volna akkor is megvettem volna annak remenyeben, hogy talan enyhul a hasfajasa.Nekunk segitett.
Masreszt a markas-nem markas cumisuvegek kozott azert nem olyan egetveroen nagy az arkulonbseg mint pl egy markas vagy nem markas babakocsi kozott.Igy szerintem egyaltalan nem meglepo, hogy legtobben az ismert, megbizhatonak velt termekeket valasztjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!