Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik babakeksz a "legjobb"?...

Melyik babakeksz a "legjobb"? Melyiket adod a babádnak?

Figyelt kérdés

7 hónapos babámnak szeretném adni,almához keverve h kicsit tartalmasabb legyen a hami.

Csak én ezeket nem ismerem.

Melyik az ami nálatok bevált?

2010. febr. 17. 15:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Rágcsálni Vettem neki Hipp baby kekszet(6 h),most már Hipp gyerek kekszet(8 h).

De a gyümölcsökhőz az uzsihoz sima háztartási kekszet reszelek már kb 5 hónapos koraóta.

2010. febr. 17. 20:27
 12/21 anonim ***** válasza:
A Hipp babakeksz tejport tartalmaz! Sőt szinte minden babakeksz. Ha még nem vezetted be a tejtermékeket (és gondolom 7 hónapos babánál még nem tetted), inkább vegyél gabonapépet. A DM-nek van saját márkás gabona pépe, ami igazából egy pellet. Ezt lehet pépnek is készíteni és gyümölcshöz is keverni. Sőt van gluténmentes kölespép is. Én ezeket használtam.
2010. febr. 17. 20:36
 13/21 anonim ***** válasza:

17.48-as vagyok

Köszi a linket,elolvastam!

Ezekszerint akkor nyugodtan adhatjuk a háztartásit a babánknak?

Most úgyis elfogyott a babámnak a babakajája,alma meg keksz van itthon,így lehet,hogy azt fog kapni...

Na mindjárt meg is nézem én azt a kekszet,hogy mikből áll.....

Max. anélkül kapja...:)

További jó babázást mindenkinek!

2010. febr. 18. 11:10
 14/21 anonim ***** válasza:

Kedves Mindenki!

A babakekszek olyan tejport tartalmaznak, mint ami a tápszerekben is van, amivel szerintem semmi baj sincs. Ellenben a háztartási keksszel, ami leírom, mit tartalmaz: Búzaliszt (86%), cukor, növényi zsír, térfogatnövelő szerek, só, AROMA, SZÍNEZÉK, antioxidánsok. Ja, és nyomokban tartalmaz dióféléket, földimogyorót, tojásport, tejport, szójalecitint. Ezek mind erősen allergizálhatnak. Szóval ennél nem jobb a babakeksz?

2010. febr. 18. 11:14
 15/21 A kérdező kommentje:

Dehogynem.Persze h jobb a babakeksz.

És mint a link.ben is olvasható volt: NEM BABAKEKSZEN FOG FELNŐNI a gyerek,tehát ha 1-1szer kap,pont semmi baja nem lesz.

Én azért vigyáznék a ht-kekszel. olcsó,na de mi a fontosabb?

2010. febr. 18. 11:57
 16/21 anonim ***** válasza:

1:14.Kerestem,de nem találtam,hogy a Babakeksz hozzávalóiba mi van.Az aroma lehet a babakekszben is(vanilia pl.)Én megnéztem az itthoni darált htk.-t,színezéket sehol nem látok rajta és a liszt tartalma is alacsonyabb (76%).És ezen nem az van,hogy tartalmazHAT,hanem ,hogy tojás,-tejszármazékot stb.-t FELHASZNÁLÓ üzemben készült.A kettő nem ugyanaz,és muszáj ráírniuk.Amúgy ez Győris,ami itthon van nekem.

Mindenki azt ad a babájának/gyerekének amit szeretne.

2010. febr. 18. 13:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Bocsi,lemaradt az 1-es:-) tehát 11:14
2010. febr. 18. 13:53
 18/21 anonim ***** válasza:

11.10-es vagyok

én is megnéztem a hozzávalókat,meg megkóstoltam,de inkább nem raktam az almájába... :(

majd talán egy picit később fog ilyet is kapni,de még várok vele! :)

2010. febr. 18. 13:58
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább akkor már süssetek babakekszet :-)találtam is neketek receptet.(nem tudom milyenek,próbáljátok ki,ha gondoljátok)

Zabpelyhes

8 db-hoz:

- egy nagyobb érett kajszibarack v. banán

- egy teáscsészényi zabpehely

- 3 evőkanál liszt

- 2 evőkanál olÍvaolaj

Szórjuk a zabpelyhet aprÍtógépbe és őröljük minél finomabb állagúra. Nyomjuk szét villával a kajszit majd keverjük össze kis tálkában a zabpehelyőrleménnyel, a liszttel és az olajjal. Hagyjuk állni 1o percig, majd formáljuk olajos ujjal csecsemőtenyérnyi, kb 1 cm vastag lepénykéket, és rakosgassuk sütőpapÍrral bélelt tepsire. Süssük 18o fokon aranybarnára, ehhez előmelegÍtett sütő esetén kb. 15 perc szükséges.

2 kanál Ráma

2 kanál cukor

10 kanál kukorica liszt

víz

összedolgozni,nyújtani ,szaggatni sütőpapíros tepsire és 180 fokon sütni 15 percig

2010. febr. 18. 14:14
 20/21 anonim válasza:

A legújabb babatáplálási ajánlások szerint legkésőbb 7 hónapos korig javasolt megismertetni babáddal a glutén tartalmú ételeket, azaz a gabonaféléket. A Milumil 7 Gabonás pép hétféle gabona magjából, finom őrléssel és kímélő eljárással előállított, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított gabonapép. Nem tartalmaz tejet és hozzáadott cukrot, ezért természetes választás az eddig csak anyatejet vagy tápszert fogyasztó kisbabák első gabona tartalmú pépes étkezésének.

Mivel a tehéntej fogyasztását 3 éves korig ajánlott elkerülni, ezért a Milumil 7 Gabonás pép elkészítéséhez anyatejet vagy tápszert javasolunk. Hat hónapos kortól a Milumil 2, kilenc hónapos kortól a Milumil 3, egy éves kor felett a Junior gyerekitalok kiválóan alkalmasak erre a célra.

A 7 Gabonás pép kitűnően alkalmazható alappépként. A baba ízlése és életkora szerint változatosan adhatunk hozzá friss, reszelt gyümölcsöt, gyümölcspépet, kompótot, később gyümölcskockákat és az igazán nagyoknak (1 éves kor felett) akár darált diót, mazsolát is.

[link]

2014. ápr. 18. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!