Szerintetek melyik a legjobb babakeksz?
Én találtam a neten citromos babakeksz receptet. Én ezt fogom legközelebb kipróbálni. Én is vettem Hippes babakekszet szereti, de remélem ez is fog neki tetszeni.
Recept:
Egyszer én is vettem HIPP babakekszet, az egyetlen baja, hogy marha drága, így többet nem lesz itthon.
Sütni szoktam a babámnak:
10 dkg margarin, 8 dkg porcukor, fél citrom leve, csipet szódabikarbóna és 12 dkg kukoricaliszt.
A margarinnal habosra kavartam a porcukrot és citromlevet, a lisztben elkevertem a csipet szódabikarbónát és kanalanként beledolgoztam a masszába.
Sütőpapíron 10-15 perc alatt megsül.
Köszönöm az eddigi válaszokat és a receptet is!
További kellemes időtöltést Nektek és babáitoknak!
Miért ne ehetne? Az 5. válaszoló receptjében is van margarin, sőt rengetek olyan babarecept van amiben van margarin. És ha arra gondolsz vannak olyan margarinok amiben nincs tej. (pl: Liga, Delma light)
Még nem csináltam meg a sütit, még várok vele. Egyébként 8 hós kortól adható állítólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!