Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1hónapos babát ilyen gyönyörű...

1hónapos babát ilyen gyönyörű időben,20 fok, mennyi időre vinnél ki?

Figyelt kérdés
Még csak egyszer levegőztettem nyitott ablaknál 5 percig.
2015. márc. 26. 09:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
1-2 órára nyugodtan,előtte meg akár felöltöztetve nyitott ablaknál szoktathatod fél majd egy órát,kint is elsőre mondjuk fél óra...de semmi baja nem lesz...
2015. márc. 26. 11:48
 12/17 anonim ***** válasza:

egyébként nem úgy van, hogy téli babánál 2-3 hét után lehet szellőztetni. hanem hogy szellőztetünk -5-10-15... percet és 2-3 hetesen visszük ki sétálni. enyém decemberi, 3 hetesen már 1-2 órát sétáltunk a minuszban, imádott a hideg levegőn aludni :)

hogyha eddig 1x 5 percre érte a levegő (egyébként 1 hónapja nincs tél) akkor szerintem csak 20 percre vidd ki, holnap meg fél órára.

a barátnőd februári babája meg nyilván nem attól lett beteg, hogy februárban született, nem? ezt a példát nem is értem :)

2015. márc. 26. 11:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Szepen fel kell oltoztetni es semmi baja nem lesz. En a novemberi babamat 10 naposan mar vittem setalni. Imadott a friss levegon aludni. Nyugodtan vidd ki, az idojarasnak megfelelo ruhaban.
2015. márc. 26. 11:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Egy ève 4hetesen a 15perce lèvő korhàzból babakocsival hoztuk haza a picurkànkat orvosi parancsra :-)

Pedig akkor mèg pocaklakónak kellett volna mèg lennie,ès nem volt mèg 2,5 kg sem, szóval nyugaodtan kivihetet 20-30 perce először ès pàr nap múlva màr óràkra..

2015. márc. 26. 12:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem a friss levegőtől lett beteg a kolleganő babája, megnyugtatlak! Hanem vírusfertőzést kapott valahonnan. Nekik még elég egy nátha is, ha nincs szerncséje, tüdőgyulladása lehet. De nem a levegő okozza.

Szép időben holnap nyugodtan vidd ki fél órára, majd 40 percre. Pár nap múlva már mehet egy egész alváshossz is. (2-3 óra)

2015. márc. 26. 16:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Délelőtt, délután is kint van 1-2 órát az 5,5 hetesem. 3 hetes kora óta úton van, van még nagyobb testvére, és menni kell értük oviba, bölcsibe stb. Tök jókat alszik kint, baja nem lesz tőle, hogy kiviszed, neked is jót fog tenni, menj ki és élvezd a tavaszt.
2015. márc. 27. 13:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Kivitted már a babát?
2015. márc. 27. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!