1hónapos babátok mennyit eszik és milyen időközönként?
Az én kis hercegnőm ma 1honapos, multhéten voltunk tanácsadáson súlymérésen akkor volt a babám 3550gram (szerdán) ma is megmèrte a vèdőnőm es sokalta a hizást 1hét alatt 40dekat hizott
ma már 3940gram volt! sokat eszik neki 60ml tàpszer nem elég van ugy h 100ml megeszik, mondta a gyerek orvos is meg a vèdőnő h fogjam vissza az etetést 80ml adjak neki de ha neki ez is kevés akkormit csinàljak????? Tápszeres anyukàk irjatok szerinteteke mennyit adjak neki enni??? Milyen időközönként eszik a babátok?
1honaposan mennyi ml tàpszert adtok neki??? Szerintetek tèlleg sok a a 40deka hizàs???? Mennyit kellene hiznia 1hèt alatt hàny grammot?
Válaszokat várok! Előre köszönöm!
Köszönöm a választ! :)
Èn 3100grammal szültem meg a kislányt ès 3kilóval jöttünk haza..
De de Nem sok ez egy picit heti 40deka hizás a babánál?
De most ha èhes akkor johogy adok neki... Mert csak akkor tud aludni ha jolvan lakva nekem is vanigy h 100-110ml megeszi ma a védőnő azt mondta h 80mlnèl ne adjak többet h fogjam vissza egy kicsit az etetést" hátt nem tudom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!