Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hagyjam hogy a másfél éves...

Hagyjam hogy a másfél éves kisfiam malackodjon az étellel?

Figyelt kérdés
Mielőtt egy páran elkezdenének elítélni pontosítok. Ma összevitatkoztunk az édesanyámmal, hogy hogyan kell a gyereknek ennie? Én nem szeretem ha a levesben kézzel turkál, próbálom szoktatni a kanálra, de neki szinpatikusabb a kézzel evés. Persze amikor uzsizik vagy reggelizik akkor hagyom neki mert akkor kis katonákat kap. Azt mondja édesanyám hagyjam hadd túrja szét a levesét, de annak mindig csak játék meg dobálózás lesz a vége. Tanácstalan vagyok.
2008. aug. 26. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem ne hagyd lehet azt játékosan is rászoktatni ,hogy ne túrkáljon a levesbe kézzel. mint pl a katona...csak ott ki kell pecázni és akkor ügyes vagy nemtom :D
2008. aug. 26. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne hagyd! Nyugodtan szidd meg, vagy vedd el előle a levest,ha malackodik. Mutasd meg neki hogy kell,mert az oviban (bár még az messze van) sem fogják értékelni,ha ezt teszi. Én a fiamat ugy tanitottam,hogy kezébe a kanál,előtte a leves, és szintúgy előttem is az én levesem, és halászosat játszottunk. Ki tud több piros halat(répa), sárga halat(krumpli)stb.-t kihalászni(kanállal). És akkor ér ,ha meg is eszed. Aztán megittuk a tengert. Vannak figurás tészták,azzal még izgibb. Az én fiam azóta is imádja a levest,és szépen eszik.

2008. aug. 26. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia.Ne hagyd neki az én lányom ennyi idősen ment bölcsibe és bizony ott már ennyi idősen szépen kell enni a levest is.Jó a játékos tanítás is de ha nem eszel szépen akkor elveszem módszer is hasznos.
2008. aug. 26. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem se hagyd!Meg kell tanulnia,hogy mikor van evés idő és mikor kaja idő.A halászos módszer jó,hogy rájöjjön ,hogy kell enni,de mikor már normálisan is megy,magától kéne,mert tényleg az oviban nem lesz senki aki mondja neki..
2008. aug. 26. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy mindenki megerősítette a véleményemet.
2008. aug. 28. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!