Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7-8 hónapos babátokra este...

7-8 hónapos babátokra este adtok külön "pizsamát"?

Figyelt kérdés
Külön éjszakára adtok r másik rugit vagy akármit (nem hálózsákra gondolok). Ezt csak éjszaka viseli, vagy nem kap külön és abban van egész nap amit előző estefürdésnél ráadtatok?
2010. febr. 17. 13:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mennyi idős? Amíg pici volt (kb 4 hónapig), sokszor volt, hogy amiben aludt, abban volt nappal. Úgyis egész nap feküdt. Most már kúszik, így persze van külön pizsije.
2010. febr. 17. 13:38
 2/13 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 4 hónapos. Pár hete vezettem be, hogy este a fürcsi után pizsit kap (olyat amiből kint van van a lábfeje) és hálózsákot. Reggel ébredés után meg átöltöztetem nappali játszósba. Most már adok rá mindenféle "felnőttesebb ruhát" is, abban meg nem kényelmes egész éjjel aludni. Íghy legalább megszokja, hogy reggel mindig fel kell öltözni és van a pizsma, ami estére van.

Ez előtt fürcsinél kapott tiszta bodyt+rugit és abban volt a következő fürcsiig (kivéve ha baleset miatt át kellett öltöztetni).

2010. febr. 17. 13:41
 3/13 A kérdező kommentje:
na igen amikor már mászik akkor logikusan otthonkába, tréningben van napközben, most azokra gondoltam elsősorban akiknek még nem mászik a baba, mint az enyém :) én este ráadom a tiszta rugit és másnapig abban van ha csak baleset nem éri vagy hasonlók :)
2010. febr. 17. 13:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Én is adok rá pizsamát, 7,5 hónapos, kúszik egész nap, estére piszkos lesz a ruhája, hiába takarítok gyakran. Meg kényelmesebb is a pizsama, mint a melegítő. Napközben abban van.
2010. febr. 17. 13:44
 5/13 anonim ***** válasza:
Én első perctől kezdve külön ruhában altattam. Eleinte, míg nem nagyon csinált semmit, body és hálózsák volt, mikor már elkezdett forogni akkor body és pizsirugi.
2010. febr. 17. 13:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy hülye vagyok, de én az első naptól fogva, hogy hazajöttünk "pizsit" adok rá, ami nálunk egy ujjatlan fehér body és egy tescos pamut rugi (3-as csomagolású)

Már második nap mondtam a férjemnek reggel, a pelusozáskor, hogy át is kell öltöztetni... erre nézett rám, hogy minek? Én meg mondtam, hogy a "pizsit" le kell venni, hiszen mi sem abban vagyunk, amiben alszunk, függetlenül attól, hogy egész nap itthon vagyunk, de itthoni ruhában. Na meg azért is, mert éjjel be volt takarva, nappal meg plüsrugit adok rá, hogy ne fázzon, mert ugye nincs takaró, csak ha alszik.

Mai napig így csináljuk, már meg is vettem a köv. méretű 3-as pizsit, hogy ne akkor kelljen, mikor rájövünk, hogy kinőtte... :o))

Ez nekem olyan, mint a fürdés: első naptól kezdve fürdetjük, hogy szokja...

Most 3 hós

2010. febr. 17. 13:52
 7/13 anonim ***** válasza:

A lányom születése´töl kezdve mindég másban alszik mint amiben nappal van.E`n sem abban vagyok amiben alszom......

A láyokm már 2 éves.Most jön az öcsi,de nála is így lesz.

2010. febr. 17. 14:00
 8/13 anonim ***** válasza:

A babám 8 hónapos lesz, de mi is minden este és reggel öltöztetjük, illetve napközben is néhányszor (lebüfizi, lenyálazza, stb..

Mondjuk ha nem éri efféle piszok, akkor sztem nem muszáj, de előbb -utóbb úgy is kell a pizsi :)

2010. febr. 17. 14:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Babám 8 hós. 1 pizsije van,az olyan,mint egy rugi. Ha este fürdik,utána azt ráadom,ha reggel pisisen ébred,akkor átöltöztetem,ha nem,akkor általában hagyom azt rajta. Éjjelre mindig kényelmes ruhákat adok rá,de ha reggel tiszta,akkor marad rajta,szóval nem mondanám,hogy pizsiket adok rá.
2010. febr. 17. 14:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Amiben este furdik abban van masnap,en nem oltoztetem at hiszen mindenhol tisztasag van ahol o elofordul nap kozben,csak ha lenyalazza vagy osszepecseteli akkor oltoztetem at.
2010. febr. 17. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!