7-8 hónapos babátokra este adtok külön "pizsamát"?
Az én kislányom 4 hónapos. Pár hete vezettem be, hogy este a fürcsi után pizsit kap (olyat amiből kint van van a lábfeje) és hálózsákot. Reggel ébredés után meg átöltöztetem nappali játszósba. Most már adok rá mindenféle "felnőttesebb ruhát" is, abban meg nem kényelmes egész éjjel aludni. Íghy legalább megszokja, hogy reggel mindig fel kell öltözni és van a pizsma, ami estére van.
Ez előtt fürcsinél kapott tiszta bodyt+rugit és abban volt a következő fürcsiig (kivéve ha baleset miatt át kellett öltöztetni).
Hát lehet, hogy hülye vagyok, de én az első naptól fogva, hogy hazajöttünk "pizsit" adok rá, ami nálunk egy ujjatlan fehér body és egy tescos pamut rugi (3-as csomagolású)
Már második nap mondtam a férjemnek reggel, a pelusozáskor, hogy át is kell öltöztetni... erre nézett rám, hogy minek? Én meg mondtam, hogy a "pizsit" le kell venni, hiszen mi sem abban vagyunk, amiben alszunk, függetlenül attól, hogy egész nap itthon vagyunk, de itthoni ruhában. Na meg azért is, mert éjjel be volt takarva, nappal meg plüsrugit adok rá, hogy ne fázzon, mert ugye nincs takaró, csak ha alszik.
Mai napig így csináljuk, már meg is vettem a köv. méretű 3-as pizsit, hogy ne akkor kelljen, mikor rájövünk, hogy kinőtte... :o))
Ez nekem olyan, mint a fürdés: első naptól kezdve fürdetjük, hogy szokja...
Most 3 hós
A lányom születése´töl kezdve mindég másban alszik mint amiben nappal van.E`n sem abban vagyok amiben alszom......
A láyokm már 2 éves.Most jön az öcsi,de nála is így lesz.
A babám 8 hónapos lesz, de mi is minden este és reggel öltöztetjük, illetve napközben is néhányszor (lebüfizi, lenyálazza, stb..
Mondjuk ha nem éri efféle piszok, akkor sztem nem muszáj, de előbb -utóbb úgy is kell a pizsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!