Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem baj, ha őszilé helyett...

Nem baj, ha őszilé helyett rögtön pürét adtam?

Figyelt kérdés
Már két hete elkezdtük a hozzátáplálást almával, egy hétig almalé, majd egy hétig almapürét evett. Ma őszilevet akartam adni, lereszeltem a barackot, de nem szűrtem le, és híg pépet kapott 3-4 kiskanállal. 4 hónapos, anyatejes. Köszönöm
2008. aug. 26. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem baj. Nekem 7 hetesen kapott a babám őszipürét a védőnő tanácsára, hogy legyen széklete, meg is lett a hatása, de semmi baja nem lett 7 hetesen sem!
2008. aug. 26. 13:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem baj. Én egyáltalán nem adtam neki semmilyen gyümölcslevet( gondoltam folyadéknak ott az anyatej),én rögtön zöldségpürével kezdtem. Szoktam neki barackot adni,összetörve,de nem szűröm le. Én nem látom semmi akadályát:))

2008. aug. 26. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az én lányom is pépet kapott és nagyon ízlett neki. Szerintem nem gond,a védőnő sem ellenezte. A lányom is 4 hónapos.
2008. aug. 26. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem baj szerintem sem. Én elég hamar adtam az amlának a levét, de azt orvosi ajánlásra. Utána reszelt almát, és aztán már nem adtam leveket, csak püréket. Persze most már iszik leveket, hogy mindent ismer, de hát már 10 hónapos :) De bevezetésnek nem adtam leveket, így is ette és nem lett baj.
2008. aug. 26. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!