Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiús Anyukák! A ti babáitok...

Fiús Anyukák! A ti babáitok is szőrösek odalent?

Figyelt kérdés
Észrevettem, h 5 hónapos kisfiamnak apró szőke pihéi vannak a kukaca körül, úgy mint a nagyoknak! ez normális?vagy vigyem orvoshoz?hormonprobléma esetleg? csak erős fénynél látszódik neki, pl. ha a Nap úgy süt éppen.
2010. febr. 17. 12:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezek az apró pihék az egész testén ott vannak!

Nem gond! Az én fiacskámé is csillog! :)

2010. febr. 17. 12:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém lány,de neki is pihés.Most meg mintha még nőtt is volna.
2010. febr. 17. 12:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiamnak nincs, vagy nem is látszik. 6 hós. Amúgy máshol nagyon fehér apró kis pihék vannak.
2010. febr. 17. 12:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
az én 18 hónaposom fiamon ilyet még nem vettem észre, mondjuk ő elég szőke. De max. pihék lehetnek, gondolom, nem felnőttes szőr, az még korai lenne.
2010. febr. 17. 12:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hehe épp tegnap vettem észre én is és pont írni akartam hogy miez?:))) Kisfiam 4.5 hónapos! Akkor normális ezek szerint:))
2010. febr. 17. 12:30
 6/13 A kérdező kommentje:
Persze pihék, csak az elhelyezkedését akartam úgy írni, mint a nagyfiúké. A testén máshol ilyen színű szőrök nincsenek, csak azok amik születésétől fogva megvannak(pl. fülön, homlokon, popsi fölött). ezek nekem újnak tűnnek.
2010. febr. 17. 12:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémnek nincs ilyen. 5 hónapos kisfiú.
2010. febr. 17. 13:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia.A kisfiam 17hónapos,és igen,neki is vannak már szőröcskéi(kuki fölött,zacsin),kis szőke pici pihék,ja és a lábán,karján is lehet már látni ha úgy éri a fény:D,amúgy szinte észrevehetetlen:).Ha nem fekete,vastag,férfias szőr,csak pihe akkor nincs gond ez tök normális.

Üdv

2010. febr. 17. 13:41
 9/13 A kérdező kommentje:
oké,köszi a válaszokat
2010. febr. 17. 13:48
 10/13 anonim ***** válasza:

fiamnak születése óta szőrös a dereka meg a lábaszára.de nem olyan kis világos pihécskéi vannak,hanem sötét,szinte fekete szőrszálak.szoktunk is rajta nevetni,és mondani,hogy ha 1 nappal tovább benn marad akkor már kismajom lett volna.egyébbként a dokinénink nem mondott rá semmit,pedig mutattam neki már akkor mikor először látta a fiam,és utána is kérdeztem már,de akkor sem mondott semmit.

6 hós

2010. febr. 17. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!