Mi a véleményetek a Laura névről? Ezt szeretném adni áprilisba születendő kislányomnak, és kíváncsi vagyok, számomra idegen embereknek mi a véleménye róla. Légyszi ne azt írjátok, hogy tucatnév.
Figyelt kérdés
:)2010. febr. 16. 22:14
11/28 anonim válasza:
Én egy Laura nevű kislányt ismerek, nálunk a Luca most a favorit.
12/28 anonim válasza:
Nekem túl komoly. De biztos azért, mert az a Laura akit én ismertem az volt :).
13/28 anonim válasza:
szép de attól függetlenül tucatnév : D
14/28 anonim válasza:
Szép név, nekem nagyon tetszik. Viszont tényleg elég divatos lett. Tavaly a 10. leggyakrabban adott lánynév volt, legalábbis a szülőklapja.hu szerint.
15/28 anonim válasza:
Sztem szép név,nekem is tetszik,de nálunk a Lara lett a nyerő.Ezt kapta a kislányom második névként.
16/28 anonim válasza:
Szerintem is szep nev,nalunk is szoba jott:)
Es igy hivjak a 7 honapos kisfiam 13 eves "babysitteret"
(amikor talalkozunk nem lehet oket szet valasztani:)
17/28 anonim válasza:
Az én kislányom is Laura. Szerintem nagyon jó hangzású, szép név. Minden ismerősnek tetszett amikor elmondtuk, hogy így fogjuk nevezni a kis hölgyikénket!
18/28 anonim válasza:
Akkor ne azt kérdezd,hogy mi a véleményünk.Akárhogy,akkor is nagyon gyakori.
19/28 anonim válasza:
Szép név,és ne másokra halgass,mert mindig lessz olyan akinek tetszik,és akinek nem,az a lényeg nektek tetszen!
20/28 anonim válasza:
Szia!
Az én kislányomat is Laurának hívják abszolut nem tuccat név és ne hallagas senki másra csak magatokra ha nektek tetszik akkor az a legfontosabb. Mi imádjuk ezt a nevet és a tűndéri kis csajszikát ami most már 21 hónapos.
Szóval ha ez a név mellett döntesz nagyon szép nevett adsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!