Szerintetek tönkreteszi a kismotor a gyerek térdét? Tapasztalat?
A kismoci az egyik legjobb találmány a gyerekeknek. :)
Mindkét lányom imádta, mindkét unokaöcsém imádta. Most már mindannyian nagyobbak (14, 7, 5, 4 évesek) és semmi bajuk nincs!
Párod mi a fenét csinált azzal a motorral???
Én még nem hallottam olyat, hogy bárkinek bármi baja lett volna a kismotoról... Szerintem a párod térdét sem az tette tönkre... miből gondolja? Azért elég rég lehetett hogy használta...
Imádják a babák :), szerintem ne fosszátok meg ettől az élménytől.
Nem is tudom, van-e olyan 1-2 éves baba manapság, aki nem motorozik...
2 éves fiamnak vettünk pedálos traktort (imádja a járműveket), de még mindig a kismotorját nyúzza, pedig lassan kicsi neki, de még mindig imádja!
Ekkora butaságot! Tuti nem a motor tette tönkre a térdét (legalábbis amit még babaként használt, és lábbal hajtott)
Felnőtt térdet FELNŐTT motor tönkre tud tenni, ha térdvédő nélkül motorozik valaki. A menetszél miatt túlhűl az ízület.
De kismotoron, lábbal hajtva nehéz ilyen sebességet elérni... Szóval ha a gyerek nem megy 120 km/h-val a kismotorjával, akkor nem lesz baja a térdének.
Én sem ismerek senkit, akinek ez miatt tönkre ment volna a térde.
És a kisfiamnak is van ilyen motorja, meg nálunk az utca teli van kisebb gyerkőcökkel és szinte kivétel nélkül imádja az összes. Sokszor amelyiknek van biciklije, még az helyett is inkább a kismotort használja.
Nehogy már ne legyen meg ez az élmény a gyereknek, csak mert a párodnak valami miatt gond van a térdével.
Nyugodtan vegyél neki :) Nem lesz semmi baja a térdének, arra kell csak figyelni, hogy megfelelő magasságú legyen hozzá. Az sem jó, ha túl alacsony. (Bár tönkre nem fog ennyitől menni a térde véleményem szerint)
(Egyébként az én 2 évesem nem hajlandó motorozni, szóval van olyan 1-2 éves, aki nem motorozik :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!