Mit gondoltok arról, amikor egy anya kinn hagyja a babáját az üzlet előtt mert mondjuk nem férnének be?
9-es: Hordozókendő a megoldás, nem csak terepjárós szuperanyuk használják, hanem csóró tömegközlekedők is, mint pl. én.
De a legjobb megoldás, ha a kezedbe veszed a gyereket, és úgy hagyod kinn a kocsit, hamár mindenképp muszáj kint hagyni valamit.
Nem láttátok régen a Csellengők című műsort? Annak a klipjében is ez volt, h anyuka csak időpontért ugrott be a fodrászhoz...
De velem olyan is előfordult már, hogy egy kutya szabályosan ráugrott a babakocsira, és ha nem állok mellette és lököm félre, akkor simán kiborítja a gyereket. Ilyeneket se tudsz megakadályozni ha nem vagy mellette.
Hármas válaszoló vagyok.
Nincs autónk, és még mindig tartom magam ahhoz, hogy felelőtlen, aki kint hagyja a gyerekét. És ahhoz is tartom magam, hogy befértem eddig babakocsival mindenhova, pedig minden ügyet egyedül intézek másfél éve. Jah, hogy dohányboltba nem engednek be babakocsival, hát azért meg bocsi, de nem cigizek.
Nem lenne az az isten, hogy egy másodpercre is otthagyjam. Vinném magammal a hordozót inkább, és a bolt előtt átraknám, vagy bevinném kézben. Ha nagyon alszik, akkor majd megyek később boltba. Pedig kisváros (névlegesen, amúgy inkább falu), ismer mindenki mindenkit, de sose lehet tudni, mikor jön erre valami beteg barom, és viszi el vagy bántja. De nem kell, hogy ilyen legyen, elég egy kiszökött kutya.
A másik, hogy pont pár hete voltunk tanúi a férjemmel, hogy anyuka bement volna a boltba, de még egy lépést nem tett a babakocsitól, a gyerek keservesen sírni kezdett. Visszapillantott egy másodpercre, majd bement, és otthagyta a babakocsiban a kétségbeesetten ordító gyereket, aki erre persze még jobban rákezdte (kb. olyan 8-10 hónapos volt). Hát komolyan mondom, a szívem szakadt meg, pedig nem ismertem őket, legszívesebben felpofoztam volna a nőt. 300 méterrel odébb is hallottuk a baba sírását, nem normális az ilyen szerintem.
én is gyalog járok boltba. és ahogy írták,a kutyámat nem mertem soha egyszer se kinnt hagyni. maga a olcelrendezés mindenhol olyan,hogy elférsz még ha szűkösen is. én meg töröm az utat :D arrébb rakom ha valami útba van,pl. 1 víz,1 doboz,bármi megfogom elrakom a babakocsi útjából. meg ott a csatos hordozonk is. nem lehet tudni,hogy mi lesz h kinnt hagyod. jön egy kóbor macska,egy darázs, ellopja valaki aztán eladja vagy még rosszabb.
4es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!