Ha szeretnék együtt pancsolni a lányommal a nagy kádban, mennyi idős koráig kell előtte lezuhanyoznom?
szerintem soha nem ajánlatos együtt fürdeni a felnőtt embernek rengeteg a gombája(van ami lemosható, van ami természetes a nemi szervben, van ami túlzott és kezelendő, de sokan nem foglalkoznaka körömgombával sem.
aztán ott van az e-coli baktérium a végbélnyílásról
max strandon ok, de amúgy minek
vegyél neki fürdőkrétát eltudnak játszani meztelenkedő felnőtt nélkül is.
Én speciel annak idején szerettem anyukámmal együtt fürdeni, van egy nagyon korai emlékem, hogy azzal szórakozunk, hogy az egyikünk ledobol egy dallamot a kád szélén, a másiknak pedig ki kell találnia a dalt. A másik emlékem, hogy mindig nekem kellett a dugónál ülni, és kényelmetlen volt...:D
Azt viszont sajnos nem tudom, hogy hány éves koráig kell előtte lezuhanyoznod. Szerintem mire ezt elhagyhatnád, addigra az együtt fürdést is ideje lesz elhagyni.:)
én is imádtam együtt pancsolni anyukámmal (és eszembe sem jutott hogy meztelenkedő felnőtt ül előttem...)
a kád mellett ülve is jó, de azért nem pótolja azt a fajta kontaktust és mókát amit az együtt fürdés....
utolsó köszönöm, illetve az elsőnek is, a köröm gombára nem is gondoltam, pedig tényleg szinte minden felnőttnek van még ha annyira nem is látható.
Én kb. 1,5-2 éves koráig tenném.
Azért a gombás és bacis dolgokat elég gáz példaképpen felhozni, mert akkor ennyi erővel nem szabadna azona padlón másznia a gyereknek, amin járnak a szülei, ill. a wc-re sem szabadna majd leülnie, mert azokról is simán elkaphat mindent...
Aki gombás, bacis, az persze ne fürödjön együtt senkivel, de szerintem normális ember erre odafigyel és kezeli magát...
"de azért nem pótolja azt a fajta kontaktust és mókát amit az együtt fürdés...."
Biztos, hogy ez a gyerek szükséglete és nem a tiéd? Menjetek el uszodába, vagy babaúszásra, ha erre van szükséged. Ott fürdőruhában vagytok és fertőtlenítik a vizet.
A bőrön számtalan kórokozó él, ami egy felnőttet nem betegít meg, de egy babát igen. Egyáltalán nem egészséges már emiatt sem a szűk kádban lévő együtt fürdés.
Meddig kell lezuhanyozni előtte? Mi még most is lezuhanyzunk a párommal a közös fürdés előtt, hogy ne abba a pár liter vízbe mossuk bele egymás mocskát..
A japánoknál nagy fürdőkultúra van, akár csak a törököknél. Mindkét nép alaposan megmosdik mielőtt a közös fürdőbe menne.
" mert akkor ennyi erővel nem szabadna azona padlón másznia a gyereknek, amin járnak a szülei, ill. a wc-re sem szabadna majd leülnie, mert azokról is simán elkaphat mindent... "
Azért ez nem teljesen igaz. A padló nálam tiszta otthon, naponta felmosok és nem meztelenül csúszkálunk rajta... A wc re sem a nemi szervünkkel ülünk rá, hanem a combunkkal. Emellett nincs vizes közeg, ami szaporítaná a kórokozókat. A wc-t is letörlöm naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!