8 hós babátok mit tud, amit ti tanítottatok neki? az én kisfiam tud tapsolni, nagymamája tanította meg vele. Szeretnék én is valamit tanítani neki, de nem megy. Korai még?
Köszönöm a válaszokat! Megnéztem, jó ötletek vannak az anya taníts engem c. könyvben is.
(Nem összehasonlítgatni akartam, a kérdés nem erre irányult!! Nem szorulok sem én, sem a fiam erre! De, ha csak pár percet szánok rá, erőltetés nélkül(!) és ezáltal megtanul egy-két dolgot, úgy gondolom nem lesz káros a gyerek fejlődésére!) A többieknek még egyszer köszönöm.
Az én kisfiam is 8 hónapos, én tapsikolok neki, ő magától nem csinálja, de mikor én csinálom fogja a kezem, és néha ő üti össze és húzza szét a kezem. Nyújtogatom én is a nyelvem, nézegetünk színes könyveket, állat hangokat utánzok, de korai lenne még, ha ezeket csinálná.
Amit viszont magától kezdett el az a berregés. Tegnap óta csinálja, egész éjjel gyakorolt a drága. :) Berreg, mint a kisautó, a szája is berreg közben, meg a fütyülést imitálja, csücsörít a szájával és fújja ki a levegőt, csak hang nem jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!