Volt esetleg valaki babájának ilyen vírusa? Én már megőrülök.
Figyelt kérdés
11 hónaposomnak szombat óta láza van. 37,5-38,5 között. Még mikor alacsonyabb neki, akkor is bágyadt, folyton ásítozik, nem játszik. Látszólag fájdalma nincsen, eszik, iszik. Tegnap bevittük a kórházba ügyeletre, mert 37,3-nál szinte állni sem tudott. Vérkép, vizelet teljesen rendben. Azt mondták ez egy ilyen vírus. Gyógyszer nem kell.Mégis aggaszt. Múlt héten gyógyult ki egy tüdőgyulladásból. Mit csinálhatnék, hogy jobban legyen? Most is egy órája kelt fel, 37,5 volt neki, semmit nem akart csinálni, abban az egy órában hurcoltam aztán elaludt. Teljesen kétségbe vagyok esve. Hova vigyem még? Vagy várjak? (A láz értékek már levonva vannak)2015. márc. 16. 10:31
11/16 anonim válasza:
38 fok alatt ne adj neki gyógyszert. Ha mégis lázas, akkor nézd meg a betegtájékoztatón pontosan, hogy az ő korában milyen gyakorisággal kaphat.
Főleg a paracetamolt könnyű túladagolni (májfunkciókat rontja).
12/16 A kérdező kommentje:
Megjött a brutál hasmenés is :-(
2015. márc. 16. 14:43
13/16 anonim válasza:
Szia, 5-ös vagyok.
A doki azt mondta, hogy 1 het alatt rendbe kell jonnie. Nekunk Fenistil cseppeket irt fel, de szerintem azt az orra miatt, kicsit szorcsog. Meg csak akkor csillapitsak lazat ha 38 fole megy. Mivel eszik-iszik rendesen, mas teendo nincs.
Hat remelem igaza lesz.
14/16 A kérdező kommentje:
Hát jobbulást nektek még egyszer! Babámnak most durván hasmenése lett, úgyhogy szegénykém valószínű ezt a vírust kapta el.
2015. márc. 16. 15:43
15/16 anonim válasza:
Kitartás!Alma-banán-krumpli és hamar kijön belőle :)Itasd sokat sajnos ezt ilyen de ezt a vírust legalább nem kapja el többször.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kitartok :-) Remélem így marad, akkor baj nem lesz, mert eszik is és rengeteget iszik! Mindenki gyerkőcének jobbulást kívánok! Bár sosem kellene így látnunk őket :-(
2015. márc. 16. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!