Volt valaki babájának asztmatikus hörghurutja? Mennyi idős volt? Elmúlt nyomtalan?
Pulmonológiára jártok már, ugye? tt figyelemmel kísérik, hogy átmegy-e. Ilyen kicsiknél még úgysem adnak asztma diagnózist, de a kezelést elkezdik, hogy lehetőleg ne fulladjon be. Az én lányomnak két éves kora körül kezdődtek az asztmatikus hörghurutok, most 3,5 éves, és valószínűleg átment asztmába, bár ez nincs kijelentve, de már van állandó asztma gyógyszere is, meg persze a rohamoldó (Ventolin, Berodual).
Úgyhogy kétesélyes, kiderül. Még az enyém is kinőheti. Ha még nem történt meg, a tüdőgyógyász írhat porlasztó gépet, abba Salvus vizet kell tenni, napi pár alkalommal párszor inhaláltatni, akkor is, ha egészséges. Nekünk az sokat segít, ritkábban fullad be.
Az a baj nálunk, hogy még pici és nem írnak köptetőt. Közben meg hallom, hogy szütyög a nyáktól, amit nem tud felköhögni. Száraz időben csökkennek a tünetek, hajnalra fokozódnak. A szoba páratartalma ma reggel 65% volt, ezt biztosan nem párásítanám tovább, mert lehet, hogy ez is sok neki. Salvus vizes inhalálálást viszont csináljuk.
Hetek óta húzódik, hullámzik. Beleértve a nátháját is, amiből az egész indult. Ez normális, hogy ilyen sokáig eltart?
Tegnap teljesen negatív volt a tüdeje délutánra, ma reggelre ismét fulladt..
Szia!
4 hete jöttünk ki belőle, 3 hétig tartott, nagyon kivoltam én is, alig kapott levegőt a fiam (5 hónapos volt), szóval teljesen megértelek!
Amit tudok ajánlani!:
Ventolin, ambroxol, C vitamin emelt adagban, hideg pàràsító gèp, amibe salvus vizet tegyetek, naponta többször forraltam fel ecetes vizet es azt is parologtattam, mert kiöli a bacikat, vírusokat, hűvös legyen a szobában, sok szellőztetés, orrszívás, tengervízes spray, nasivin spray, baby luuf Balzsam es hülyén hangzik, de vörös hagymát vágj apróra es egy tanyerral tegyél be egy kis időre a szobába, tisztítja az orrát.
Én ezt mind csináltam, mert nagyon durva lefolyású volt nálunk is sajnos de ez így együtt sokat segített, mert mèg az orvos is mondta, hogy ahhoz képest, amit a tüdeje produkált, hamar meggyógyult!
Kívánok sok erőt es mihamarabbi gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!