Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztaltatok ilyet? Ma...

Tapasztaltatok ilyet? Ma voltak a nagyszülők látogatóban, de úgy érzem, hogy abból a kis rendszerből is kizökkentünk, amit már eddig kialakítottunk.

Figyelt kérdés
15 naposak vagyunk, ma jöttek a déli szopinál és még 2-szer meg kellett etetnem, míg itt voltak. Engem nagyon zavart, tiszta stressz voltam, anyám bemászkált szoptatás közben, így arra gondoltam, hogy legyünk már túl a szopin minél előbb. Tudom hülyeség, de olyan kényelmetlennek éreztem az egész itt létüket és a babám is olyan nyugtalan volt ez idő alatt és utána is órákig. Hoztak kaját, mert a párom már dolgozik, de inkább ne hozzanak még, de nem tudom akkor az ebédem hogy lesz megoldva. Gondolom ilyenkor a nagyszülők szoktak főzni, vagy nálatok hogy volt?
2010. febr. 15. 21:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azon kívül, hogy hoztak ma ebédet, nem segít nekem, a párom segít amennyit tud, eddig itthon volt. Egyszerűen mondja anyukám az okosságokat és addig nem hagy nyugtot, amíg nem neki van igaza. Olyan rossz, hogy úgy kell megkérni bármire is, nem ajánlja fel, nem kérdezi meg, hogy lenne-e valami, ha megkérem, akkor meg mást kezd el csinálni, talán az a baj, hogy sosem volt felhőtlen a kapcsolatunk.
2010. febr. 15. 23:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Egyébként én is bugyiban érzem a legjobban itthon magam, de az ember már ebben a korban ugye nem mászkál így a szülei előtt.
2010. febr. 15. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!