Mikor válaltátok/nátok be a 2. gyerkőcöt? Mi alapján dőntöttetek?
mi is tervezumk 2-at, az elso babam most 8 hos, egy eves koraig varunk mert nem szeretnenk nagy korkulonbseget, ugyanakkor tanfolyamot kezdtem par hete, es annak az utolso vizsgaja egy ev mulva esedekes, addig ugye nem szulhetek.
Nalunk tehat mas a helyzet, viszont azt szeretnem mondani, hogy a ferjed vallan van a csalad eltartasa, mindig o lesz a fokereso (tudom van ahol nem igy van, nem tudom nalatok hogy van) de ugye ha beeg a gyerek te mesz tapenzre nem o, ha ket gyerek van az meg tobb hianyzas neked szoval tetelezzuk fel hogy o most a csalad eltartoja.
A nok vallan a gyerekneveles, ami nagyon nagy munka, de.nem szabad elfelejteni h legalabb ilyen teher egy ferfinak az, h napu 8-10 oraban dolgozik s ha nem teljesit jol, kirughatjak s ezzel megelheteai.problemakt okozhat. ez egy oriasi teher lehet pszichesen, es fizikailag, csak a ferfiak errol nem beszelnek, mi nok meg otthon vagyunk, en is anya vagyok, nagyon nehez es stresszes munka, de inkabb nevelek 3 kisbabat mint hogy egy egesz csalad egeszsegeert, joleteert en feleljek. Igy tehat azt mondom, beszelj a ferjeddel, mond el neki milyen fontos lenne neked a 2. baba, de dontsetek.egyutt es fogadd el az allaspontjat, mert 2. babat vallani csak ugy szabad, ha mindketten 100%ig akarjatok. kulonben merget vehetsz ra hogy elobb utobb kiutkozik ha raerolteted.
Mi már a fiam születésekor tudtuk,hogy nem lesz kicsi korkülönbség. Úgy voltunk vele,hogy mivel nem vagyunk, hú de idősek, tudunk várni. Mindkét gyereknek ki akartuk élvezni az első 2-3 évét. Meg valahogy nekem is kellett,hogy kicsit kijöjjek a babázásból, az éjszakázásból, a kakis pelusból mire újrakezdem! :)
Anyagilag szerencsére nem kellett számolgatnunk, a fiunk előtt sem volt gondunk és most sem. Szerencsénk is volt, ahogy kigondoltuk, össze is jött a kistesó is. Most vagyok 10 hetes terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!