A babakocsihoz nektek volt mózeskosár rész? Vagy csak a sportrészt döntöttétek vízszintesbe? Tudtatok élni mózeskosár nélkül vagy jobb ha van? Többi lent!
Mi nem vettünk mózest. Az autós hordozót használom mar a második gyereknel, aztan ahogy tud ülni megy a sport részbe.
Nem hiányzott.
Nálam nem sokat van babakocsiban, max napi 1-2 óra.
Szerintem attól függ mennyit akarsz babakocsizni.
Szerintem attol is fugg,hogy autoval vagy gyalog kozlekedsz tobbet.Mivel nekem sajnos hozzanott az auto a fenekemhez nem praktikus a mozes,nem is fogok venni.Autos hordozo+ vaz a csomagtartoba,kesobb pedig a sportreszt fogom hasznalni.Teli babam lesz,igy a hordozohoz veszek labzsakot.A maxi-cosi hordozo labzsakja olyan mint egy kapucnis halozsak,nem fog benne fazni.
Ha sokat setalsz viszont jol johet a mozes,hosszabb idore mindenkepp kenyelmesebb is a babanak.
Szia!
Nekünk van mózesünk, külön csatlakoztatható. Mindkét gyerkőcnél maximálisan kihasználtam. Remélem majd a harmadik is szeretni fogja.
A mienk nagyon jól védte a gyerkőcöket, tágas is. A lányunk még bő 6 hónaposan is simán belefért téli menetfelszerelésben.
A lakásban is sokszor csak abban volt hajlandó aludni (majdnem 10 hónapos koráig tudtuk használni).
Mindkét gyerek nagyon jókat aludt benne. A hordozót mi csak utazásra, bevásárlásra használtuk, de ez utóbbit is csak bő 3 hónapos kora után. Addig vittük a mózest is vásárláshoz, hogy vízszintesen legyen.
Használtam, sőt, 3 hónapig az volt az ágya is.
Most 4 hónapos, sétához még mindig azt használjuk. Amint felül, akkor átültetjük a sportrészbe, hogy tudjon nézelődni.
Amúgy még amikor én voltam baba (80-as évek eleje), lehetett olyan mózest kapni, aminek az oldala ablakos (átlátszó műanyag). Anyám mesélte, hogy már 5 hetesen emelgettem a fejem és nézelődtem séta közben.
Most már nem találkoztam ilyen típussal.
Nekünk van a babakocsihoz külön csatlakoztatható mózes, kisfiam elég jól kihasználta. Napközben többször is abban aludt mert az jobban tetszett neki. Sőt abban volt amikor pl mosogattam vagy teregettem.
Most a második babánál is hasznát vesszük majd biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!