Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi kell a köldökcsonk ápolásához?

Mi kell a köldökcsonk ápolásához?

Figyelt kérdés
A gyerekorvos felírja még szülés előtt, vagy meg lehet venni vény nélkül is a patikában?
2008. aug. 25. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk felírták(alcool:SPIRITUS SALICYLATUS,sebhintöpor:SPARSORIUM HEXACHLOROPHENI PRO INFANTE FONO VII.Naturland)Amikor kijöttünk a korházbol a páromnak adták a recepteket.Szép babázást 10 hetes baba anyukája
2008. aug. 25. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:

nekünk csak alkoholt, vattát és hintőport ajánlott az orvos

jó babázást:P

2008. aug. 25. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Alkohol,majd hintőpor!
2008. aug. 25. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Alkohol és fertőtlenítőszeres hintőpor kell hozzá (legalábbis nekünk ez kellett). Lehet venni vény nélkül is, de ha a doki felírja, úgy olcsóbb.
2008. aug. 25. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
A mi doktornőnk kifejezetten hangsúlyozta hogy a hintőpor tilos, mert befülled a csonk és nehezebben gyógyul. Nekünk Betadine oldattal kellett kenegetni amikor már leesett a csonk, addig pedig csak alkohollal amit már előttem is írtak. Amúgy a gyerekorvos írta fel mégy szülés előtt az én TAJ számomat használva, és mire haza jöttünk a férjem kiváltotta.
2008. aug. 25. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk alkoholt egyátalán nem írtak fel,azt mondták az nem kell.csak hintőporozni kellett,és lefedni gézlappal.Nekem is furcsa volt,de szépen gyógyult szerencsére és gyorsan.A kórházban fel fogák írni amit használni kell,hazafelé meg ki lehetváltani,vagy apukát elküldeni érte.Fognak felírni popsikrémetés fürdetőtis valószínű.
2008. aug. 26. 05:59
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2008. aug. 26. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!