Van itt, aki mérlegképes könyvelőnek tanul baba mellett?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 16:03
1/9 anonim válasza:
Én azt tervezem de még nem kezdtem el. Nagyon nehéz?
2010. febr. 15. 16:05
2/9 anonim válasza:
Nekem ez a szakmám, de ahogy visszaemlékszem nem egyszerű sőőt.
Attól függ mekkora a baba, ha pici még elvan egyedül akkor ok, ha már mászkál és igényli az anyukáját na az már nem lesz egyszerű.
Mondjuk van aki baba mellett diplomázott, szóval nem lehetettlen.
2010. febr. 15. 16:07
3/9 anonim válasza:
Én főiskolán tanultam az adózás most sincs meg,majd szeptemberben ha folytatom a sulit, veszem fel,alap számvitelem van szóval tudom miről van szó és szerintem nagyon nehéz én nem értem de ha te amúgy igen az jó:)
Szerintem ennél pocsékabb szakma nincs is:DViszont sokat lehet vele keresni:)Viszont ha nem olyan a beállítottságod akkor pokol a tanulása is:S
2010. febr. 15. 16:12
4/9 anonim válasza:
Nekem számviteli diplomám van.Nem lesz egyszerű, ha mérlegképesre szeretnél menni.Sőt!Van több diplomám is.A többire azt mondom, simán elvégezném baba mellett.De ezt?
2010. febr. 15. 16:13
5/9 anonim válasza:
Nekem is mérlegképes végzettségem van (+főisi közgazdász).
Ezer éve csináltam meg, még babamentesen, sok tanulással, mégis kettes lett csak :( Nagyon nehéz :(
2010. febr. 15. 16:23
6/9 anonim válasza:
1.vagyok.
Elvettétek a kedvem...de köszönöm, hogy elmondtátok. Tudtam, hogy nehéz de nem gondoltam, hogy ennyire. Akkor azt hiszem még meggondolom, hogy belefogjak-e. :p
Májusra terveztem a kezdést és most 1 éves a gyermek. Nehéz korszak közeledik.
2010. febr. 15. 16:27
7/9 A kérdező kommentje:
Én is köszi...
Hát az én kedvem is elment kicsit, de valamit nagyon szeretnék tanulni, amíg itthon vagyok.
Meg még azon gondolkodom, hogy távoktatáson el lehet-e végezni, úgy hogy nem járok konzultációra?!
Bár ezek a válszok után nem sok jóra számítok..
Köszi mindenkinek.
2010. febr. 15. 17:27
8/9 Vilcsianyuja válasza:
Én két éve végeztem, még baba nélkül, meló mellett. Most adótanácsadóira járok, még két vizsga van hátra, most viszont már babázok. Sztem a távoktatás felejtős, a számvitelhez egy nagyon jó tanár kell, vagyis be kell járni órára. Az adózást, vállgazdot, jogot be lehet seggelni, de azt nem! És nem árt, ha a vizsgán a kérdezőtanár felismeri az arcod... Meg a pénzügy se olyan egyszerű, ha még nem nagyon találkoztál vele korábbi tanulmányaid során. De ha úgy érzed, érdekel a szakma, és hasznát tudod venni a képesítésnek, és persze ha meg tudod oldani a babafelvigyázást, amíg suliban/vizsgán vagy, akkor nyugodtan kezdj bele, szerintem azoknak, akik nekiveselkednek egy mérlegképes tanfolyamnak, nagy része el is végzi!
2010. febr. 15. 20:37
9/9 anonim válasza:
Én akkor kezdem el a tanfolyamot, amikor 2 éves volt a lányom. Tényleg nagyon sokat kell hozzá tanulni, és a suliba járás is fontos, hogy megértsd a dolgokat. Nálunk ez heti egy délután volt. A vizsgák előtt, amiből azért elég sok van, nagyon bele kell húzni, sok idő elmegy a felkészülésre. De végre elvégeztem, 2 és fél év alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!