Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor hogyan vezessem be...

Most akkor hogyan vezessem be a tehéntejet?

Figyelt kérdés

18 hónapos a lányom eddig tejitalt kapott úgy gondoltam adok neki rendes tejet is.

Visszaolvastam a keresőben hogy ki hogy csinálja, de van aki higitja, van aki nem, van aki fokozatosan, van aki nem,a forralás szintén kérdőjeles. 3,5%os Millit vettem, viszont én reggel már azt adtam neki forralás és higitás nélkül..lehet hogy nem kellett volna,de semmit nem látok rajta..

hogy csináljam?

2010. febr. 15. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:
ezen megosztanak a vélemények.Én kislányomnak forralás nélkül adtam viszont sogornöm az ő kislányának felforralja.Szerintem adhatod neki ha nincs tőle baja.
2010. febr. 15. 16:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyugodtan adjál neki 1-1 dl és ha két napig semmi gond akár többet is.

Csak a 6 hónapos babának kell hígítani és forralni.

2010. febr. 16. 16:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem higitom nem forralom és úgy tűnik minden rendben ,2 napja kapja.
2010. febr. 17. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!