Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan vezessem be a tehéntejet?

Hogyan vezessem be a tehéntejet?

Figyelt kérdés

30-án lesz 1 éves a kisfiam, és utána szeretnék neki tejet adni tápszer helyett. Arra lennék kiváncsi, hogy ti hogyan csináltátok?

Gyümölcs joghurtot, danoninót, túrót, és krémtúrót eszik már, nincs tőlük semmi baja.

Légyszives írjátok le a tapasztalataitokat.

Köszi.

2008. dec. 18. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Én először csak reggel adtam neki, pár napig, majd utána adtam neki estére is. Felforralva adtam és 2,8 %-ost, mert az 1,5-t nem lakott jól.

Sok sikert

2008. dec. 18. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért kellett lepontozni az előttem írót, de legalább odaírnák, hogy miért nem hasznos, na mindegy...

Én először tejbegrízként adtam tehéntejet / 1 évesen / és mivel semmi gondot nem okozott én is reggel próbálkoztam, de pár napig nem kellett neki. Aztán tettem kb. 200 ml tejhez 1 teáskanál cukrot, úgy már ízlett. Én is 2,5%-os tejet adtam, azt olvastam a zsírtartalom miatt ez a megfelelő. Az más kérdés, hogy azóta visszatértünk a tápszerre, mert ha kiszámolod olcsóbb vagy szinte ugyan ott van árban, mint a tej és dúsítva van olyan anyagokkal, amire szüksége van.

2008. dec. 18. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocs 2,8%-as...
2008. dec. 18. 17:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nekem hasznosak!

Azt néztem, hogy valaki olyan pontozhatott le, aki nem is írt választ. Ez elég bunkóság!

2008. dec. 18. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!